06.04.2021 sier V-19: Kommentar på Henoch sin omtale 'En skuffende film!': hvordan kan man gi denne 1 av 6 - om man en gang likte den? Hadde forstått det om du ikke likte den fra start av. Her er de tingene som er helt fantastisk med filmen i dag selv om du ikke liker enkle ting med den. Skuespillet til Sandra Bullock er veldig bra. Hun er en av de jeg normalt sett ikke liker på skjermen. I denne så passer hun så sinnsykt perfekt. Wesley Snipes spiller helt enestående bra. Hadde faktisk glemt hvor bra den mannen er til å spille. Samenlignet med nåtidenes action stjerner så er han i en liga av seg selv. Han er badass, han er drit kul i kampsport og han spiller med flere lag. Du føler nesten han både mestrer komikken og action delen helt perfekt i denne filmen. Sarkasmen og tidspolitikken i filmen har aldri truffet bedre i noen film. Den verden vi lever i nå vises jo nesten helt perfekt i filmen. Man skal ikke heve seg over andre. Man har sensur fra folket i dag. Før var det er slags medietilsyn men i dag er det folket selv som bestemmer. I DM så merker man at det er folket selv som ønsker de reglene som er satt og det plasserer filmen perfekt. Alle tingene de hadde rett med fremtiden i DM er også helt enestående. De treffer faktisk bedre en de fleste sci fi filmer laget tidligere. Sex - dette sjokkerte meg at de faktisk er så nært virkeligheten i dag. Jeg anbefaler denne på det sterkeste. 80 tallets klassiske action scener er også helt superb i filmen. FIlmens største svakhet ligger i undergrunden som presenteres i filmen og standup komikeren som har fått så stor rolle. Han passer regelrett ikke inn. Og slutten på filmen. Jeg tror filmen hadde tjent på å ikke ha en sånn generisk action scene som finale.
24.02.2010 sier Andreas Strømmen: Det som er litt.. skurrende med denne filmen, er at når Simon Phoenix kommer seg løs fra fengselet, så skjønner han lett hvordan man kan cracke de nymorderne datamaskinene.. o.0