21.03.2022 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Fabelaktig velfungerende, om pubertet og ungdomstid.': Ja, hehe, jeg satt underveis og tenkte tanken på hvordan de hadde løst det om de tok for seg en gutt i puberteten... Som om mensen ikke var flaut nok, kunnet dét fort blitt enda flauere, if u lnow what I meen, hehe ;D
Disney/Pixar kom jo forøvrig med den finfine Fremad i fjor, med to brødre, dog ikke fullt så fokusert på puberteten der...
21.03.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Fabelaktig velfungerende, om pubertet og ungdomstid.': Skjønner godt hva du mener der. Hadde de bare klart å fange litt mer fra den generelle gutts perspektiv, så tror jeg dette hadde vært en knallfilm for meg også. Men alt du nevner som gjør den god, er den også fryktelig god på. Slik Pixar som oftest er førersetet på.
19.03.2022 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Fabelaktig velfungerende, om pubertet og ungdomstid.': Skjønner hva du mener, men samtidig var det også lett å kjenne seg igjen i så mye som rammet Meilin, enten det er forandringer i ungdomsårene, innpåslitne foreldre som gjør oss flaue, det å holde ting skjult for omverdenen, osv., at jeg måtte humre mang en gang ;D Tematikken er vanskelig nok for barn fra før av, og synes filmen formidler dette på en imponerende måte. Det er slike filmer barn og unge trenger (mer av).
18.03.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Fabelaktig velfungerende, om pubertet og ungdomstid.': Ikke mer enn en treer for meg. Det var så veldig spesifikt rettet mot en ung jentes pubertet og oppvekst og interesser, så jeg fant ingen knagger å holde meg fast i. Men den var til tider underholdende og jeg fant noe "trøst" i forholdet mellom forelder og sitt barn. Terningkast tre fra meg :)