06.09.2022 sier Pål Frostad: Kommentar på Stian sin omtale 'The Lord of the Rings: The Rings of Power - Sesong 1: Jeg er frelst': Filmfront er en uavhengig filmside der alle våre anneldere får mene det de vil. Jeg har ikke sett Ringenes Herre, men har sett mye B-film og faktisk noen av Ed Woods filmer, stiller meg litt kritisk til at LOTR-serien kan være så dårlig. Er dette også dårligere enn Resident Evil-serien som det også gikk sport i å hate? Filmfront er hverken kjøpt eller betalt. Vi får ikke penger fra noen og ser det vi vil som et fellesskap av mange filmfans som får mene det de vil. Vi legger ikke føringer på hva våre anmeldere skal mene. Er en mening annen i en anmelders øyne så skriver en bare en ny anmeldelse så får begge syn plass.
06.09.2022 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Stian sin omtale 'The Lord of the Rings: The Rings of Power - Sesong 1: Jeg er frelst': Hei! Filmfront er ikke akkurat helt alene om å skamrose denne serien. Det er bare til å sjekke ut IMDB og Metacritic. Men, det er lov å både mislike, og faktisk også hate her i livet. Du om dét. Fint om du holder slikt for deg selv, i steden for å anklage folk for useriøse ting. :)
06.09.2022 sier poopie94: Kommentar på Stian sin omtale 'The Lord of the Rings: The Rings of Power - Sesong 1: Jeg er frelst': Jeg har fulgt siden deres fra og til over noen år men dette forteller meg alt... Enten har dere null smak, eller så er dere kjøpt of betalt.
Rings of power får topp karakter? Er dere seriøs??? Serien var så møkk elendig at den får Ed Wood filmer til å stå ut som mesterverk. Alt var feil i hele fortellingen. Og dette ser man uansett hvordan forhold man har til bøkene eller de tidligere filmene. De første 2 episodene føltes som 8 timers lange såpeopera episoder uten noe handling. Og har du sett såpeopera så vet du at det eneste de lever på er handling. Alle forskjellige hudfarger. Feil musikk. Elendig sminke og til tider lydscore. Ja det ser dyrt ut. Ja det er storslått til tider. Men hva i svarte betyr det når alt føles falskt, tynt og rett og slett politisk tull de presser på mennesker i dag. Hvordan får du sove om natten med å selge ræva de til denne venstrevridde politikken som kommer ut fra kokainvrakene over dammen? Jeg spør faktisk seriøst selv om innlegget mitt kan virke litt useriøst. Og hvordan får du sove godt om natten med å vite du lurer mange stakkars sjeler til å se dette fanskapet. Om Peter Jacksons LOTR var 10 av 10 , mener du virkelig at dette er like bra, eller bedre sagt... mener du disse ligger i nærhetene av hverandre i kvalitet??? Er det pengene som styrer deg. Takk