Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES

Filmfront.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi en bedre brukeropplevelse. Se link over for hva informasjonskapsler brukes til.
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Orphan Black, tv-serie fra 2013

Action, Drama, Sci-Fi | Kanadisk | Spilletid: 60 minutter | Aldersgrense: 15 år

Handling:

Orphan Black sesong en er et meget godt stykke tv. Med fortreffelig skuespill treffer serien meg solid i hjertet. Det er først og fremst Tatiana Maslany som er stjernen her, men resten av ensemblet gjør helheten enda bedre. Serien har også en creepy stemning over seg som gjør den veldig fascinerende. I motsetning til de fleste andre ... Les hele

Annonse:

Karakter

Filmfrontrating: (5 av 6 | 8,3 av 10 | 15 stemmer)
Kritikere: (4,5 av 6 | 7,5 av 10 | )
Brukere: (5,3 av 6 | 8,9 av 10 | )
Filmdatabaser: (5,3 av 6 | 8,8 av 10 | )

208 plass av 1884 på TV-serielisten (89,01%)

Sist oppdatert: 2015-02-15
  • IMDB (8,4)
  • Tips om manglende kritikk:

Anmeldelselink Karakter Skala
    | |

Se om tv-serie er på streaming:

Powered by JustWatch

Omtaler / Anmeldelser

Kanaler (TV / Streaming)

Netflix

Hierarki

2013 Orphan Black (Tv-serie)

Medvirkende

Regi

Filmcrew & annet

Diskusjon

01.05.2014 sier Stian Buhagen: Hehe sant, det er veldig greit å vite. Skulle egentlig nevne det i anmeldelsen, men det skjedde aldri. Jeg kan si det slik, om du kjøper fortellingen, karakterene og portretteringen av Maslany så har du ingenting å frykte. Tror kanskje jeg var litt kjapp til å avskrive serien før jeg kom skikkelig inn i det :P
    01.05.2014 sier Tore Andre Øyås: Skjønner! Bra du sier ifra om dette, for det er jo alltid så krevende å holde ut med en serie om ikke de første episodene fenger veldig, hehe ;)
    01.05.2014 sier Stian Buhagen: Takk for gode kommentarer begge to :). Tok en liten stund å skrive det, men det var veldig kjekt å få dette ut! Håper dere begge setter dere ned å ser den, det er virkelig verdt det. Forøvrig ligger denne ute på norske Netflix og derfor jeg valgte å se den igjen, selv om jeg ikke falt for den når jeg så de tre første episodene. Se ihvertfall de fire første, så skjønner dere hva jeg mener :)
    01.05.2014 sier Tore Andre Øyås: Imponerende lang og grundig analyse! Virker både interessant og forlokkende dette ja! :)
    01.05.2014 sier Pål Frostad: Lang og god anmeldelse av Orphan Black. Dette hørtes veldig forlokkende ut. Ser at serien ligger på HBO-Nordic. Skal skrive den bak øret, fordi dette hørtes ut som noe som var rett i min gate :)
Gjennomsnittskarakter:
(5 av 6 / 8,3 av 10 - 15 stemmer)

Kritikker i media

Språk

Engelsk

Profilerte anmeldelser

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES