Les hele
Handling: "Faneflukt" bygger på en sann historie og begynner i en militærleir i det okkuperte Norge i 1941. Kjøkkenpiken Liv og den tyske underoffiseren Franz arbeider i underoffisersmessen og i leirens depot. Det utvikler seg raskt et sterkt vennskap mellom dem, noe Livs far ikke kan godta. Liv ser seg tvunget til å flytte hjemmefra, og hun og Franz forlover seg. Liv kjenner da ikke til at Franz er gift hjemme i Tyskland. Da leirens feltprest, pastor Lüllmann, får kjennskap til forlovelsen, og Franz ønsker skillsmisse, sørger han for å få Franz flyttet til fronten.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

3,9 av 6 | 6,4 av 10 | 9 stemmer)
Klikk eller trykk for å vise kritikker (6 kritikker)
Sist oppdatert: 2016-09-22 -
Regi
Medvirkende
Filmcrew & annet
Diskusjon
27.10.2012 sier filmelsker77: enig med ejk en meget bra film om andre verdenskrig realistisk forseggjort film
25.06.2010 sier ejk: En spennede romantisk film om krigen. Mye bedre enn jeg hadde tenkt meg.
Gjennomsnittskarakter:

3,9 av 6 /
6,4 av 10 - 9 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Doctor Strange in the Multiverse of Madness»
«Star Trek: Strange New Worlds»
«Everything Everywhere All at Once»