Les hele
Handling: Moe, Larry og Curly ble lagt igjen på dørstokken til et uvanlig barnehjem da de var små, og de vokser opp i et kaos av fingre i øynene, ørefiker og skalling. Nå treffer vi den klumsete trioen med hjerter av gull, men skaller av tre, midt i et vilt kappløp for å redde barnehjemmet fra utpanting. Kan idiotene overleve i en moderne verden, skaffe pengene og til slutt redde situasjonen? Jøssoball, ja da!
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

3,2 av 6 | 5,4 av 10 | 18 stemmer)
7215 plass av 9910 på filmlisten (27,19%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (15 kritikker)
Sist oppdatert: 2020-04-04 -
Jeremy Jahns (Youtube)
- Andre filmdatabaser:
IMDB (5,1)
Rotten Tomatoes (5,1)
Rotten Tomatoes - publikum (4,7)
Tips om manglende kritikk:
Omtaler / Anmeldelser
Andre titler
De tre idiotene [Norsk]
Premieredatoer i Utlandet
13-04-2012 Kinopremiere Canada, 13-11-2012 Kinopremiere India, 13-04-2012 Kinopremiere USA, 30-11-2012 DVD/Blu-Ray Finland, 24-10-2012 DVD/Blu-Ray Ungarn
Nøkkelord

USA
Språk
Engelsk
Produksjonsselskap
Conundrum Entertainment, Columbia Pictures Corporation, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), C3 Entertainment Inc.
Profilerte anmeldelser
«Star Wars - Episode IX: The Rise of Skywalker»
«Baneheia - kampen om sannheten»
«The Return of the Living Dead»
«Bring It On: Worldwide #Cheersmack»