Les hele
Handling: Den suksessfulle, britiske skribenten som går under kallenavnet "The Ghost" , blir bedt om å ta over skrivingen av tidligere statsminister Adam Langs memoarer. Skribentens egen agent er sikker i sin sak og anbefaler ham å ta jobben, en slik sjanse kommer ikke ofte i løpet av en karriere. Men det skal bli tydeligere for mannen at prosjektet er dødsdømt allerede fra starten. Ikke minst fordi forgjengeren, den første skribenten som var satt på bokprosjektet, blir funnet død under mystiske omstendigheter.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

4,8 av 6 | 8 av 10 | 45 stemmer)
1119 plass av 9932 på filmlisten (88,74%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (34 kritikker)
Sist oppdatert: 2020-03-20 -
Regi
Medvirkende
Filmcrew & annet
Diskusjon
22.03.2011 sier michael: Dette var en flott anti-Blair film. Skulle ikke forundre meg om Robert Harris som skrev boken har rett i sine antagelser om den Britiske statsministeren i Bush tiden. Bare navnet er endret fra Blair til Adam Lang. Hvorfor sier du at dette er en amerikansk thriller når den er laget av Polanski som ikke kan sette sine ben i USA uten å bli arrestert, den er skrevet av en Brite og har bare Britiske og Irske skuespillere.
24.03.2010 sier Pål Frostad: Alltid spennende når Polanski kommer med ny film. God omtale som forteller hvorfor jeg skal se denne filmen. Hørtes bra ut og jeg kommer nok til å se den.
Gjennomsnittskarakter:

4,8 av 6 /