Kjære, jeg forstørret barnet (Honey I Blew Up the Kid), film fra 1992, Regi: Randal Kleiser
Familie, Komedie, Sci-Fi | Amerikansk | Spilletid: 89 minutter | Aldersgrense: 10 år
Nøkkelord
Oppfølger |
Handling: Wayne Szalinski er forsker og denne gangen jobber han med å lage en maskin som forstørrer objekter. Maskinen virker som vanlig ikke helt, og en dag tar han med seg to av sine barn til laboratoriet. Der forsøker Wayne å bruke en flaskebunn for å endre litt på laseren og benytter hans yngste sønns lekekanin som objekt å forstørre, men akkurat da laseren treffer kaninen har sønnen Adam rukket å løpe etter lekekaninen sin. Først ser det ikke ut som om laseren har gjort noe med dem, men da Adam og hans lekekanin kommer i kontakt med elektomagnetiske felt, blir både Adam og hans kanin bare større og større... [ Hentet fra en Filmfrontanmeldelse ] Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
Filmfrontrating:
(3,2 av 6 | 5,3 av 10 | 20 stemmer)
Kritikere: (3,2 av 6 | 5,3 av 10 | )
Brukere: (3,7 av 6 | 6,1 av 10 | )
Filmdatabaser: (2,9 av 6 | 4,9 av 10 | )
7954 plass av 10741 på filmlisten (25,95%). Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (17 kritikker)
Sist oppdatert: 2017-01-21 -
- Andre filmdatabaser:
Filmweb.no (8,3)
IMDB (4,7)
Rotten Tomatoes (4,1)
Rotten Tomatoes - publikum (2,4)
Tips om manglende kritikk:
Se om film er på streaming:
Omtaler / Anmeldelser
Gjennomsnittskarakter:

3,2 av 6 /
5,3 av 10 - 20 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»
«Olsenbanden - Siste skrik!»