16.10.2011 sier Tore Andre Øyås: Jepp, har nettopp kjøpt denne på blu-ray og skal sees!!
16.10.2011 sier Jacob: Etter en slik omtale er jeg sikker på at dette er noe jeg må se. Godt skrevet!
07.03.2011 sier ffuser: Hmm, det hadde jeg ikke hørt nei, men alltid kult med trivia. Jeg synes ikke at det var noen sånne homo erotiske undertoner.
07.03.2011 sier michael: Pussig å tenke på at historien om innskriving i manntall er en av de mest tvilsomme delene av bibelen. Det er vist ikke spesielt sannsynlig at noe slikt skulle ha skjedd siden folk ikke kunne reise frem og tilbake bare for å skrive seg inn i manntall på den tiden.
En annen artig ting med Ben-Hur er det konstante maset om at det er homo erotiske tendenser i filmen fordi Gore Vidal jobbet på manuskriptet. Det er selvsagt bare noe tull og tøys, selv om Vidal selv hevder at han fikk en av motspillerne til Heston til å spille det som om han hadde hatt et forhold til Heston. Man var enig om ikke å fortelle Heston dette fordi man viste at han da ville få hysterisk anfall. Jeg har imidlertid sett filmen en masse ganger opp gjennom årene, og jeg kan ikke se noe slikt i filmen i det hele tatt. En pussig diskusjon er dette ihvertfall, og den dukker stadig opp på andre film nett steder. Det står også noe om dette på filmens Wikipedia side, tror jeg.