Les hele
Handling: Tobey Maguire spiller marinesoldaten Sam, mens Gyllenhaal er Tommy, hans sjarmerende bad-boy bror som nettopp har kommet ut av fengselet. Når Sams helikopter en dag plutselig blir skutt ned , blir han antatt død og hans kone Grace (Portman) forsøker å stable livet sitt tilbake til normalen. Tommy hjelper henne så godt han kan, og i god gammeldags Hollywoodstil blir de sakte men sikkert forelsket, bare for plutselig å oppdage
at Sam en dag står på trappa lys levende. Sam viser seg å ha blitt torturert og holdt fanget av Taliban, men returnerer altså tilbake til sitt hjem for å oppdage at ting heller ikke her er som det burde være.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

4,4 av 6 | 7,4 av 10 | 31 stemmer)
2481 plass av 9957 på filmlisten (75,09%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (27 kritikker)
Sist oppdatert: 2016-11-26 -
Regi
Medvirkende
Filmcrew & annet
Diskusjon
23.09.2010 sier Jacob: :)
23.09.2010 sier Andreas Strømmen: Kunne ikke vært mer enig ^_^
23.09.2010 sier Jacob: Manuset er vel nærmere fem, enn seks, mener jeg å huske. Scenene i Afghanistan syntes jeg ikke var så veldig bra (foruten klimaks-scenen). Plottet er også ganske så enkelt og man kunne nesten hele tiden se hva som ville komme til å skje. Blir jo litt småplukk, men skuespillet er det ingen tvil om, det står til en sekser :)
22.09.2010 sier Andreas Strømmen: Som hva da? :)
22.09.2010 sier Jacob: Godt at du likte den Andreas! Tenkt en del på at den kanskje burde hatt en femmer i stede, så jeg trekker den ned til en sterk femmer. Ikke pga. slutten, men noen få andre ting.
22.09.2010 sier Pål Frostad: Denne skal jeg se. Men kan være jeg ser den danske versjonen først, jeg er litt metodisk av meg ;)
22.09.2010 sier Andreas Strømmen: Synes slutten trakk litt på karakteren jeg gav. (Manglende slutt som ikke helt gav meg som seer en sluttverdig seanse) :)
Men ellers kanonbra film - hvor du nevner skuespillertaktene til innehaverne skal trekkes frem - og det at filmen fenger meg som seer.
11.05.2010 sier Tore Andre Øyås: Denne hørtes meget interessant ut! Liker sterkt karakterdrama om det engasjerer og griper, liker også disse skuespillerne, så denne bør jeg få med meg!
22.02.2010 sier Andreas Strømmen: Dette er en film jeg ser fram til.
Gjennomsnittskarakter:

4,4 av 6 /
7,4 av 10 - 31 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Zack Snyder's Justice League»
«It's a Mad Mad Mad Mad World»