07.09.2010 sier Karoline: Å, jeg er så glad du har sett denne filmen og ja, den er flott. Og jeg personlig syns jo faktisk det er en av Disneys mest rørende filmer på grunn av skjebnen til Ray (det er en av de få filmene der jeg faktisk ordentlig gråt da jeg så den på kino på engelsk), men på den annen side så er jeg veldig glad i klisjéer når det er Disney som står bak da ;)
07.09.2010 sier Pål Frostad: Denne filmen skal jeg garantert skaffe meg. Ut i fra det du skriver gleder jeg meg faktisk ikke så rent lite til å se filmen. Jeg har alltid vært fascinert av tegnefilmene til Disney og dette er som du påpeker smidd over samme lest. Det er alltid gøy når Disney er i storform som de ser ut til å være her ;)
28.02.2010 sier Andreas Strømmen: Det skjønner jeg godt. Disneyfilmene er vakre! ^^
28.02.2010 sier Karoline: Andreas1, denne anmeldelsen er mye lenger enn anmeldelsene mine pleier å være egentlig, det er bare det at jeg liksom har ekstra mye på hjertet når det er snakk om Disney-filmer siden jeg er veldig Disney-fan. Og ja, det er en film som er verdt å glede seg til :)
28.02.2010 sier Andreas Strømmen: Synes dette var litt vel tung lesing av en filmomtale D: Men, du skal ha kudos for å faktisk klare å skrive så langt! :D Gleder meg selv til å se filmen ^^
28.02.2010 sier Karoline: Og Nattfall, den er verdt å se og jeg er selv meget glad for at det er tegnefilm, det er det som er Disney liksom. For så vidt artig at vi skrev kommentar akkurat likt ;)
28.02.2010 sier Karoline: Ja, jeg skal kjøpe meg denne filmen på dvd med en gang den tid kommer selv og fint at du fant anmeldelsen min interessant :)
28.02.2010 sier Kristine Oseth Gustavsen: Har ganske lyst til å se denne, om ikke annet så fordi det er den første tegnefilmen til Disney på gud veit hvor lenge. Til tross for at jeg så mange Disney-filmer som liten, har jeg ikke noe spesielt forhold til dem, så denne er nok ikke noe must for meg, men jeg kommer sikkert til å se den en eller annen gang uansett.
28.02.2010 sier Pål Frostad: En lang, men dog interessant omtale av Princess and the frog. Likte godt at du sammenligner med andre Disneyfilmer i din omtale. Jeg gleder meg til å se denne filmen som høres ganske så fantastisk ut, og jeg også elsker Disney så det er vel stor sjanse til at filmen også vil slå an hos meg. Denne skal jeg også kjøpe på Blu-Ray når den kommer.
28.02.2010 sier Tore Andre Øyås: Hei, og takk for det! :-)
Jeg kan love deg at det ikke alltid er like enkelt å holde en viss lengde på anmeldelsene for meg heller, hehe! Har god erfaring med lange og grundige filmanalyser jeg også, men prøver å holde det litt kort og "folkelig". :-)
28.02.2010 sier Karoline: Veldig god anmeldelse, jeg har lest en del av anmeldelsene dine og ikke kommentert så ofte, men jeg syns de er fine og grundige og er imponert av at du greier å holde de så korte som de er, jeg syns det er veldig enkelt å ende opp en milelang anmeldelse der absolutt alt analyseres opp og ned i mente. Jeg er forøvrig enig med deg i en god del av denne anmeldelsen, særlig i det at det er et fargerikt underholdende eventyr for det er det virkelig. Og ikke minst er jeg utrolig glad for at det er tegnet og ikke data-animert for det gir det mer personlighet føler jeg (selv om Pixar er ganske så vidunderlig uansett dog) =D