Filmfront.no bruker cookies med Google analytics for å ha statistikk over bruk av filmfront.no. Med å fortsette å bruke filmfront.no godtar du bruk av cookies.
Handling: "Foreign Correspondent er en kjempesensasjon i kriminalgenren!" Ordene kommer ikke fra noen filkmkritikere. men fra Joseph Goebbels - nazitysklands propagandaminister. Han fortsetter: "Typisk nok har denne absolutt antityske film i flere måneder vært tillatt for visning i Sverige. La oss håpe at de brenner fingrene før krigen er slutt."
Hitchcocks film er en gnistrende ... Les hele
Hitchcocks film er en gnistrende thriller om en journalist som sended til Europa under falsk identitet, rett før krigsutbrddet. Der blir han vitne til mordet på en nederlansk diplomat og havner midt i førkrigstidens største spionnett. Filmen inneholder hele tre sekvenser som regnes blandt Hitchcocks mest klassiske, og vises nå i orginalversjon! Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
(4,6 av 6 | 7,7 av 10 | 21 stemmer)
1565 plass av 10201 på filmlisten (84,67%). Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (16 kritikker)