22.02.2016 sier Pål Frostad: Kommentar på Ole Marius Repstad sin omtale 'En av Shyamalans mer undervurderte filmer': Nå er jeg M. Night Shyamalan-fan, men liker ikke automatisk alle hans filmer, men denne filmen husker jeg som ganske stødig. Den underholdt meg og jeg hadde ikke problemer med slutten. Men det er mulig jeg burde se den om igjen med nye briller. Det har jo gått en stund siden jeg så den sist. Husker ikke om jeg har sett den om igjen etter jeg så den på kino da den kom, så det begynner å bli en stund siden.
21.02.2016 sier Ole Marius Repstad: Kommentar på Ole Marius Repstad sin omtale 'En av Shyamalans mer undervurderte filmer': @Tore: Ja, det ser heldigvis ut til at The Village begynner å bli litt høyere rangert nå til dags enn da den kom ut.
@Pål: Det er helt greit at filmen prøver å lure seeren, men konklusjonen på et mysterium bør være såpass tilfredsstillende at man selv mener at det var verdt det, og det er der The Village ikke helt greier å utmerke seg.
20.02.2016 sier Pål Frostad: Kommentar på Ole Marius Repstad sin omtale 'En av Shyamalans mer undervurderte filmer': Jeg synes også denne filmen er svært undervurdert. Elsket filmen fra første stund. Synes ikke det gjorde noe at filmen forsøkte å lure meg :)
19.02.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Ole Marius Repstad sin omtale 'En av Shyamalans mer undervurderte filmer': Dette er vel en film som har virkelig vokst i ettertid, men som ble feilpromotert og kritisert på feil grunnlag da den kom. Den er langt bedre enn sitt rykte ja! Men hvis man venter f.eks en grøsser, ja så blir man skuffa...