Filmfront.no bruker cookies med Google analytics for å ha statistikk over bruk av filmfront.no. Med å fortsette å bruke filmfront.no godtar du bruk av cookies.
Ken og Morten - Et kaldere mørke, film fra 2008, Regi: Andreas Flatås Storli, Rune Heggvoll, Lasse Fossum, Tørris Flatås Storli, Johan Olsen, Vegard Fagerhaug, Torgeir Bjørgum
Amatørfilm, Drama | Norsk
Handling: I flere gode og vonde dager, for ikke å snakke om år har de to bestevennene Ken og Morten sammen og hver for seg kjempet i mot kriminalitet, mens de har jobbet i Senior og Junior Secret Angent. I flere år har de havnet i blodige slåsskamper mot hverandre, i flere år har de ledd sammen, i flere år har de grått sammen, for ikke å snakke om spilt tv-spill sammen. Plutselig en dag ser det dessverre stygt ut for fremtiden til vennskapet når Morten kommer med utallelsen "Jeg vil aldri møte deg mer, jeg håper at du dør", altså en hard replikk han skal få angre for.
Samme dag som den forferdelige setningen blir klekket ut, blir Ken offer for grov vold, han blir julet opp av Kristoffer Slemmerud og Star Cleve, og til slutt skutt av Toerris Toe Leena. Ken overlever og blir sendt til et hemmelig, underjordisk sykehus i Japan. Hvor han blir liggende i koma, en lang, lang periode! Morten tåler ikke dette, og får et grusomt sammenbrudd, han klikker
og kjemper for det han så lenge har kjempet i mot, nemlig kriminalitet! Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
(2,3 av 6 | 3,9 av 10 | 3 stemmer)
Tips om manglende kritikk:
Andre titler
Ken og Morten - A colder darkness [Engelsk], Ken og Morten, del 24 [Norsk], Ken og Morten 24 [Norsk]