05.12.2010 sier Pål Frostad: God anmeldelse! Jeg tror faktisk jeg kommer til å vente med å se denne filmen til den siste filmen kommer på kino. Holder på å lese bøkene nå og planen er å bli ferdig med siste bok til siste film kommer på kino :)
22.11.2010 sier Pål Frostad: God omtale. Jeg tenkte jeg skulle pløye igjennom bøkene før den siste filmen kommer på kino for så å se alle filmene på nytt rett før jeg ser den siste på. Jeg har alltid likt Harry Potter, men hadde tilgode å lese bøkene, så det blir artig.
22.11.2010 sier Tore Andre Øyås: Så enig, så enig! Gleder meg som et barn til avslutningen, blir nesten litt nervøs, hehe....! Slik sett oppfattes denne første delen bare som enda bedre, den er virkelig en oppladning til avslutningen og videre en helt spesiell film i sagaen.
19.11.2010 sier Kristine Oseth Gustavsen: Skulle egentlig på premieren, men skjebnen ville det annerledes. Sånn som du skriver om den, virker det egentlig veldig som jeg hadde forestilt meg. Harry Potter-filmene var helt fantastiske helt i begynnelsen, men har liksom bare blitt mer og mer middelmådige etter hvert.
18.11.2010 sier NURV: Fikk ikke raspa til meg noen førpremierebilletter denne gangen, slik som jeg gjorde med den forrige, men skal se den allerede i morgen da! Gleder meg villt! Og håper den lever opp til forventningene mine om at denne filmen er kommet ut for å bygge opp spenningen mot den aller siste filmen. Jeg vil ikke ha noen form for avslutning i denne filmen, men en god lang oppbygning, noe sikkert bare finner kjedelig, men som jeg syns er viktig, spesielt når det er snakk om den nest siste filmen som skal bygge opp mot den endelige avslutningen!
18.11.2010 sier Tore Andre Øyås: Ok, blir spennende å se hva du synes... ;)
18.11.2010 sier Jacob: God anmeldelse! Holder på å skrive min egen :)
29.10.2010 sier Helldude:
Pål, on 29 October 2010 - 05:41 PM, said:
Del 2 har premiere 15.07.2011
Ah, okei! Takk for svar.
29.10.2010 sier Pål Frostad: Del 2 har premiere 15.07.2011
29.10.2010 sier Helldude: Er det noen som vet når del 2 kommer?

Gleder meg masse til del 1! Håper de har fått med det viktigste og mer.
25.10.2010 sier matsvg:
Pål, on 24 October 2010 - 11:13 PM, said:
Tror det bare er bra at det blir utgitt i to deler, slik at vi får med oss hele handlingen. Det vil gjøre at den (Forhåpentligvis)er bedre en de foregående HP filmene.
25.10.2010 sier Pål Frostad: Synes det er litt dumt at man har delt den siste boken i to. Nesten som jeg fikk lyst til å vente å se begge rett etter hverandre med selvsagt å ha lest boken først også. Men jeg er veldig spent på denne filmen og ser fram til den. Harry Potter har klart det mesterstykket å bare bli bedre og bedre for hver film og dette blir sikkert ingen unntak.
24.10.2010 sier stianwerme: Gleder meg sykt til denne filmen!