18.03.2010 sier Pål Frostad: Når du gjør det så blir jeg lett en fan ;)
18.03.2010 sier Kristine Oseth Gustavsen: Det er det jeg likte så innmari godt ved Nord; at den liksom både er enkel og dyp på samme tid. Det er filmer som dette som gjør at jeg tenker, "øy... noe sånt vil jeg en vakker dag bli i stand til å lage og!"
18.03.2010 sier Kristine Oseth Gustavsen: Så bra du likte den! Dette er riktignok den eneste erfaringa jeg har med Erlend Loe som manusforfatter, men jeg veit jo fra før at Naiv. Super. er ei deilig bok, så fyren har definitive skillz.
18.03.2010 sier Pål Frostad: Fin omtale. Nå har jeg endelig sett denne filmen og det ble som jeg forventet på forhånd en film som falt i smak. Erlend Loe er helt fantastisk til manusarbeid.
05.03.2010 sier Pål Frostad: Jeg elsker Erlend Loe og dette hørtes veldig forlokkende ut. Denne filmen skal sees.
08.04.2009 sier SmurfeLunn: Det var bare en litt tåpelig metafor jeg valgte og bruke :-P
Siden en jente med PMS visstnok skal være veldig hormonell så kan jeg tenke meg at en TENÅRINGS jente med PMS er betraktelig mer hormonell =P
08.04.2009 sier Innaktiv_bruker_100: nå er jeg sikkert fryktelig dum, men jeg har aldri opplevd en tenåring med pms. er dette fryktelig ille? :p