Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker Cookies for å tilby en bedre brukeropplevelse og for å holde en statistikk for siden via Google Analytics.

Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Jason Bournes Ultimatum (The Bourne Ultimatum), film fra 2007, Regi: Paul Greengrass

Action, Eventyr, Drama, Mysterie, Thriller | Amerikansk | Spilletid: 115 minutter

Nøkkelord

Agent |Biljakt |Bok |Mysterium |Oppfølger |Spion |

I den tredje og siste filmen om Jason Bourne blir vi tatt med på en forrykende reise rundt omkring i hele verden, og sjelden har det vært så moro å se den klassiske kombinasjonen av kuleregn, eksploderende biler og overdreven nevekamp. [ Hentet fra en Filmfrontanmeldelse ]
Annonse:

Karakter

Filmfrontrating: (4,9 av 6 | 8,1 av 10 | 65 stemmer)
Kritikere: (5 av 6 | 8,3 av 10 | )
Brukere: (4,7 av 6 | 7,9 av 10 | )
Filmdatabaser: (4,8 av 6 | 8 av 10 | )

818 plass av 10742 på filmlisten (92,39%). Gå til listen

Sist oppdatert: 2021-04-24
  • Jason Bournes Ultimatum
  • B.T. (Danmark)
  • Screenrant.com
  • Cinemablend.com
  • Chris Stuckmann (Youtube)
  • Captain Charismas Filmblogg
  • Filmfeber.no
  • StudVest
  • Politiken (Danmark)
  • Jyllands-Posten
  • Ekstra Bladet (Danmark)
  • Cinemazone
  • IMDB (8)
  • Tips om manglende kritikk:

Anmeldelselink Karakter Skala
    | |

Se om film er på streaming:

Powered by JustWatch

Omtaler / Anmeldelser

Premieredatoer i Norge

14-09-2007 Kinopremiere

Relaterte filmer | Jason Bourne

Jason Bourne [2016] | The Bourne Legacy [2012] | Gåten Jason Bourne (The Bourne Supremacy) [2004] | Hvem var Jason Bourne (The Bourne Identity) [2002] |

Trailere | Filmklipp | Korte filmer

Trailer - 07.05.2007

Priser

3 Oscar vunnet Vis priser
  • 2008 Oscar Beste klipp (vunnet)
  • 2008 Oscar Beste lyd (vunnet)
  • 2008 Oscar Beste lydmixing (vunnet)

Regi

Medvirkende

Filmcrew & annet

Diskusjon

01.12.2007 sier missikick: Dette er en helt grei action film, men det at de bruker en god del håndholdt fikk meg nesten til å spy i popkornet til sidemannen.

Fire!!
08.10.2007 sier GelebarNa: Kunne vært den beste actionfilmen på noen år, hadde det bare ikke vært for filminga. Jeg vurderte rett og slett å forlate filmsalen grunnet dette patetiske forsøket på å få publikum til å føle seg tilstedeværende. Ellers bra skuespill fra Matt Damon
23.09.2007 sier Stormen: Bra omtale, Cikey :)
19.09.2007 sier karma: jada... det er på sin plass noen ganger. Men falt altfor mye igjennom her endel steder. Fulgte du godt med så du tydelig at det skjedde fint lite og at "ristingen" var en enkel løsning for å lage action..
18.09.2007 sier tnt: Jeg syns virkelig filmingen var til dels med på å lage den gode actionstemningen i filmen. I slosscenene ble man nesten en del av "fighten" og for alle som har vært i håndgemeng en gang eller to vet dere at det fort kan virke veldig uoversiktlig midt oppi det hele. Syns derfor dette førte til at filmen ble veldig dynamisk, men klart dette er en smaks-sak så jeg har full forståelse for at en del ikke liker det.
18.09.2007 sier damaged: fin film, men reagerte på rotete kameraføring jeg og ja.. skjønner naturligvis at det er med vilje - og jeg ville normalt elsket det. NYPD som har spesiell kameraføring er feks dritbra. Men her opplevde jeg at jeg og andre satt og smålo og lurte på hva faen skjedde i de lengste "riste kamera"-sekvensene!

Men for all del, bra film!
18.09.2007 sier karma: underholdene og likte den.. noe jeg IKKE likte var filmingen som var så rotete og håndholdt til tider. Sikkert for å skape en følelse av å være en tilstedeværende betrakter. Men syns bare det blir tåpelig at kamera skal ristes i hytt å pine bare fordi det er en slåsskamp eller biljakt. Billig triks for å skjule feil og minner litt om "data" forvrengte stemmer på pop sanger bare fordi de ikke klarer å holde rene toner..
17.09.2007 sier tnt: Vil bare si at dette var en fantastisk action/thriller. Og dette er ikke til tross for at Matt Damon (det skrives Damon Cikey) men det er Matt Damon som er en av grunnene til at filmen er så bra.
Jeg sitter med følelsen av at jeg har sett årets beste film i sin kategori hvertfall. Det er hvertfall den beste filmen i en allerede solid filmserie og den seiler opp som en av mine all times Actionfilmer.
15.09.2007 sier Cikey: Selv om Matt Daemon er med? Det er mye man kan si om Matt, men en dårlig skuespiller er han da ikke!

I the Departed spillte han jo glimmrende, og de andre Bourne filmene er ikke akkurat dårlige de heller ;)
12.09.2007 sier Carl: Denne skal visstnok være bra selv om Matt Damon er med...
Gjennomsnittskarakter:
(4,9 av 6 / 8,1 av 10 - 65 stemmer)

Kritikker i media

Sist oppdatert: 2021-04-24
  • Jason Bournes Ultimatum
  • B.T. (Danmark)
  • Screenrant.com
  • Cinemablend.com
  • Chris Stuckmann (Youtube)
  • Captain Charismas Filmblogg
  • Filmfeber.no
  • StudVest
  • Politiken (Danmark)
  • Jyllands-Posten
  • Ekstra Bladet (Danmark)
  • Cinemazone

Anmeldelselink Karkater Skala
| |

Profilerte anmeldelser

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk