Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker Cookies for å tilby en bedre brukeropplevelse og for å holde en statistikk for siden via Google Analytics.

Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Pål Frostad

Eventuelt åpne filmlister

Se brukers åpne filmlister

Profiltekst

Jeg er database og informasjonsansvarlig på filmfront. Har du noe du vil endre av film eller aktørinformasjon så bare send meg en mail (Se om oss-siden for epostadresse). Tar også imot både ris og ros om siden med takk :)

Favorittsjangre

Er altetende innen film og liker og varierer så mye som mulig med hva jeg ser, men det jeg ofte liker best har en tendens til å være sci-fi-inspirert.

Medaljer og quizplasseringer

2015: ukenr. 21: Bronse
2015: ukenr. 20: Bronse
2015: ukenr. 18: Bronse
2015: ukenr. 17: Bronse

Pål Frostad har sist sett (5531 utgivelser sett totalt)

Diskusjon

25.01.2022 sier Pål Frostad: Det er bare å sende det på mail til meg eller ta det via diskusjonen :)
25.05.2021 sier Sabelöga: Finns det någonstans jag kan anmäla fel i databasen?
20.10.2013 sier Halim: Fin ny figur på Filmfront, Pål! All ære til deg og bror for jobben.
Sånn by the way; har lagt ut artikkelen, men bildet virker å være litt for avlangt.
Det er bare å endre det til rett format hvis du får tid. Også virker det som det er store mellomrom mellom linjene...veit ikke åssen jeg endrer til mindre mellomrom mellom avsnittene.
Kos deg og takk for hjelpen.
Halim :)
01.09.2013 sier Andreas Strømmen: Oi, oi. NÅ er det lenge siden jeg har vært innpå her, ja. Mange gode forandringer var det også, spesielt "min filmsamling". :D
20.08.2013 sier Pepito: Hei Det er hyggelig å se at jeg har fått en profil på filmfront min filmdebut i døden på Oslo S har ikke kommet med hvor jeg spiller "Stein" og fortsatt brukte kallenavnet mitt pepito på rollelisten. i Mellonas spilte jeg Gnerk en neanderthaler til høsten er jeg med i doktor proctors Prumpepulver og Lillyhammer sesong 2 og forvrøvrig var jeg også med i sesong 3 på "Helt Perfekt"
Vennlig Hilsen Porfirio Everardo Gutierrez

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk