Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker Cookies for å tilby en bedre brukeropplevelse og for å holde en statistikk for siden via Google Analytics.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Anmeldelse av Circus Kane, amerikansk film fra 2017

Grøsser Spilletid: 88 minutter

Omtalespalte: Skrekkfilm

I denne spalten trekker vi frem enkeltfilmer innenfor skrekkfilmens verden. Om det er en større kjent grøsser eller en mindre profilert slasher er ikke poenget, mer at filmen skiller seg ut som skrekkfilm, er verdt å fremheve av skrekkfilmer eller rett og slett bare engasjerer på et eller flere nivåer.

Skrekkfilmsjangeren dekker mange undergenre, men hvor fellestrekkene selvsagt ligger i spenningen, det skremmende, i grøsset, deres evner til å frembringe dette i oss. Om dette videre er en typisk slasher, eller mer i retning psykologisk thriller kan begge deler oppfattes som en variant av skrekkfilmen. Skrekkfilmspalten kan inneholde dybdeanalyser så vil det kunne være sjanse for at ting "røpes" mer enn i vanlige kinoanmeldelser.
Les flere spalteomtaler: Skrekkfilm

Kortanmeldelse: Tålelig bra

[Skrevet av: Lars-Erik Lie, Dato: 03.09.2023]

En velkjent sirkusfigur inviterer en gjeng influensere til "spøkelseshuset" sitt. Klarer dem å komme seg gjennom natta der, vinner dem 250 000 blanke sølvdollars. Det viser seg imidlertid fort at dette ikke bare er en lek, men blodig alvor, og influenserne må ganske snart fighte for å overleve.

Annonse:

Sjekker ut en DVD fra Another World Entertainment, med CIRCUS KANE fra 2017.

Ikke akkurat noen original story det her, vi har sett lignende konsept i maaange andre filmer, både før 2017 og etter 2017. CIRCUS KANE er heller ikke noen spesielt god film, men den har noen kule øyeblikk her og der, litt svart humor og litt gore, og den funker sånn tålelig bra.

Jeg landet på en score på 5,5/10 for CIRCUS KANE.


Se om film er på streaming:

Diskusjon

Les mer om filmen
Gjennomsnittskarakter:
(0 av 6 - 0 stemmer)

Land:

USA

Språk:

Engelsk

Medvirkende

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk