Ett eller annet mystisk er i ferd med å skje med månen i denne apokalyptiske Roland Emmerich - produksjonen. Mystiske krefter begynner først å ta ut romferja og deres astronauter, deretter begynner månen å komme ut av sin vante posisjon. En konspirasjonsteoretiker ved navn KC Houseman (spilt av John Bradley) mener at månen er et kunstig bygg, lagd av aliens for millioner av år siden, men det er jo selvfølgelig ingen som hører på tullballet hans.
Sjekker ut en blu-ray med MOONFALL.
Etter hvert viser det seg dog at konspirasjonsteoretikeren var mer inne på sannheten enn det NASA trodde, og et team med astronauter, pluss KC Houseman selv, skytes opp til verdensrommet for å få en stopp på det som foregår.
Det er en heftig story det her, kanskje ikke spesielt troverdig, men det spiller jo ikke så stor rolle, vi snakker jo uansett om en sci-fi film. På sedvanlig Hollywood-vis er det visuelt imponerende det her, og teknisk sett bra lagd. Filmen "griper" kanskje ikke akkurat tak i en, men den er jo underholdende i all sin galskap, og selv om den har fått en del tyn på IMDb, så er jeg ganske snill her og gir den en score på 7/10.