Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker Cookies for å tilby en bedre brukeropplevelse og for å holde en statistikk for siden via Google Analytics.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Anmeldelse av Peacemaker, amerikansk tv-serie fra 2022

Action, Komedie, Superhelt-film Spilletid: 40 minutter

Omtalespalte: TV-Serie / Sesong

Dette er en samling av anmeldelser av TV-Serier og sesonger av dem.
Les flere spalteomtaler: TV-Serie / Sesong

Peacmaker:Sesong 1- En ganske god DC-serie

[Skrevet av: Stian Spørck Karlsen, Dato: 05.03.2022]

Fortsettelse på historien til rollefiguren som tok TV-seerne med storm i `The Suicide Squad`- filmene. Vi følger historien videre da Chris Smith aka Peacemaker ( John Cena) søker rettferdighet, da nye fiender dukker opp og ønsker å ødelegge for Smith og hans kompanjonger.

Annonse:

Peacemaker er en forløper til `The Suicide Squad` filmene. I serien følger vi Christopher Smith (John Cena) og hans videre ferd mot rettferdighet. Historien er velkjent for dere som har et forhold til `The Suicide Squad`-filmene. Filmene hadde sin sjarm og lekenhet som gjorde at rollegalleriet og historien engasjerte meg fra første stund. John Cena sprudlet i sin rolle, og var uten tvil ett av filmseriens sterkeste rollefigurer.

HBO Max tar historien videre                                                                        Det Det er den solide strømmetjenesten HBO Max som har produsert serien, og  filmseriens regissør James Gunn står bak både regi og som produsent i serien. Alle rollefigurene som var med i filmene, gjentar sine roller her. Peacemakers kostyme-kollega Adrian Chase (Freddie Stroma), og hans gode venninne Emilia Harcourt (Jennifer Holland) må samarbeide for å stoppe et farlig angrep. De får hjelp av den skuddredde Leota Adebayo ( Danielle Brooks).

Sammen må de legge en slagplan for hvordan de kan forhindre at det skal skje et katasrofalt angrep på byen. Agent Clemson Murn (Chukwudi Iwuji) er på jakt etter en konspirasjon som kan strekke seg lang inn i maktens hjem, og de trenger en person som kan hjelpe dem med å skyte vei og ødelegge for innbyggerne i byen.

Peacemaker og hans venner blir motvillig dratt inn i dette kaoset som er i ferd med å oppstå. Serien har flust av lun humor, samtidig som den er underholdene og hjertevarm. Serien bruker dog en del tid på å la oss publikum huske hvem alle disse rollefigurene var. I starten av serien ser vi at Chris Smith våkner opp på et sykehus etter at han ble ganske alvorlig skadd i et slagsmål mot Rick Flag ( Joel Kinnaman) i filmen fra 2021. For å få fult utbytte av serien kreves det at dere har sett filmen, siden starten på denne serien starter der filmen sluttet.

En god John Cena                                                                                             John Cena er som skapt for rollen som Peacemaker. Han spiller rollen svært solid, der hans unike ansiktsuttrykk passer rollen og ikke mist serien som hånd i hanske. Rollen er liksom ment å være litt rar og morsom, og da krever det mye av skuespilleren. James Gunn har virkelig bevist med filmene, men tidvis også i serien, at han er en mann som har noe i dette superhelt-universet å gjøre. Undertegnede sliter faktisk med å finne noen svake punker på skuespillerfronten her. Både Emilia Harcourt og Adrian Chase passer meget godt inn i måten Gunn ønsker at rollefigurene skal være. Birollegalleriet er det også mye fint over, da spesielt Chris Smith`s far Auggie (Robert Patrick) er høyinteressant å følge med på underveis.

Litt langtekkelig                                                                                           Serien er ikke redd for å bruke tid. Historien som James Gunn har ført i pennen, kan virke litt små kjedelig for undertegnede. Spesielt i starten av serien. Det er ikke før seriens siste halvdel at Peacemaker blir skikkelig spennende. Da bugner det over av heftige action-scener, blodige kamper og heftige krangler.  Skuespillerne seg i mellom har en sterk kjemi, der spesielt Harcourt og Smith finner tonen underveis.

Konklusjon                                                                                                       For undertegnedes del var Peacemaker en ganske delt opplevelse, som jevnt over hadde mange gode øyeblikk, men som dessverre også manglet brodden til å virkelig imponere. Man kan også kritisere HBO Max for at det er mangel på 4K HDR- innhold. Dette er en slik serie som ville blitt enda mer interessant med mer farger og detaljer i bildet. Om det ville endret mitt synspunkt, tviler jeg på, men det ville definitivt gjort at serien ble mer fargerik.


Se om tv-serie er på streaming:

Trailer eller filmklipp:

Diskusjon

Les mer om tv-serien
Gjennomsnittskarakter:
(4,6 av 6 - 20 stemmer)

Kritikker i media

 • Peacemaker
 • TV Fanatic
 • Joblo.com
 • Paste Magazine
 • IGN.com
 • Rollingstone.com
 • NowToronto.com
 • Comicbook.com
 • Comicbookmovie.com
 • Nerdreactor.com
 • TVguide.com
 • Chicago Sun-Times
 • San Jose Mercury News
 • NRK P3 - Filmpolitiet
 • San Francisco Chronicle
 • The Guardian
 • Otroscines.com
 • The Age (Australia)
 • CineXpress

Land:

USA

Språk:

Engelsk

Medvirkende

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk