Etter at Monica og Chandler ble et par fortsetter vennegjengen å holde sammen med et nesten sterkere bånd enn før. Nå er det ikke så mye splid mellom dem, i alle fall ikke mer enn gjennomsnittlige venner. Rachel får seg drømmejobben, Joey forfølger skuespillerdrømmen og får en hovedrollen i en TV-serie, Ross er fremdeles professor, Monica er den perfekte kokken, Phoebe roter rundt og Chandler gjør sitt beste for å være mannen i Monicas liv. Vennegjengen opplever mye sammen. De konkurrerer, har omsorg for hverandre, har det moro sammen og lever livet. Monica og Chandler forlover seg og det går mot bryllup. De er fremdeles venner for livet, og her får vi også se at det ikke er bare, bare å bikke 30 år...
Også denne sesongen begynner der den forrige slapp. Gjengen har fått høre nyss i Monica og Chandlers forlovelse. Monica er i hundre over det som har skjedd. Chandler får alvoret innover seg og får problemer med å prestere på soverommet. Phoebe er allerede begynt å lage sanger til bryllupet. Ross og Rachel lar seg rive med av stemningen og de kysser utenfor døren til Monica. Dette merker selvsagt Monica og hun føler at de forsøker å kuppe forlovelsesdagen hennes med deres gjenforening. Det skaper en krangel.
Det skjer også mye kult i denne sesongen også. Ross later som om han er massør når en pen dame spør etter massasje. Men Ross angrer raskt på sitt svar. Joey får nyss i at Rachel leser snuskete kiosklitteratur. Chandler har fått seg briller og ingen merker det. Joey kjøper seg en båt på en uventet og svært lite smart måte. Phoebe mister den smakfulle kjeksoppskriften til bestemoren hennes. Rachel forsøker å lære Joey å seile. Joey ser første episode av 'Mac and Cheese' sammen med sine vennner. Joey får også prøvespille en rolle i ‘Days of Hour Life’. Rachel ansetter en mann bare fordi han er så pen. Det er heller ikke lett å skulle bestemme hvem som blir Monicas forlover.
Vennene leker leken der de skal skrive opp alle statene i USA. Vi får feire jul med gjengen. Ross gir Phoebe hennes første sykkel. Rachel fortsetter å drite seg ut på flaue måter. Monica lager et populært julesnop. Ross forsøker å innføre den den jødiske høytiden Hanukka for sin sønn Ben. Phoebe møter en gammel flamme. Serien begynner å gå litt tom. Det er ikke like mye fremgang lenger og det er lengre intervall mellom de virkelig morsomme episodene. Phoebe snakker med en mann som skal ta livet sitt. Jason Alexander (George fra Seinfeld) er gjesteskuespiller i denne episoden.Han gjør en fantastisk innsats og gjør episoden virkelig verdt å se.
Monica får sin beste dag noensinne og det involverer at en stol forsvinner fra leiligheten, alle hennes barndomsminner blir borte, men hun får noe som endrer alt. Gjengen feirer sin 30-årsdag. Joey får en rolle igjen i ‘Days of our life’. Vi blir med Monica i kampen om å finne den perfekte brudekjolen. Joey blir nominert til en Soapie. Ross får nok en ny student som blir forelsket i ham, men denne gangen er det ikke like gøy for ham. Vi får også en solid dobbeltepisode som avrunder hele sesongen.
Sesongen begynner litt trott, men etter hvert mykes inntrykket opp og man lener seg mer tilbake og blir godt underholdt som vanlig. Heldigvis klarer Friends fremdeles å få meg til å le, selv om jeg ikke liker alle episodene her like godt. Når siste episode er gått tenker man tilbake på sesongen med mye store minner, selv om kvaliteten ikke er like god som de aller beste sesongene. Det er jo også kult med et stort bryllup. Man føler at man begynner å kjenne denne spesielle vennegjengen.
Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions