Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Anmeldelse av Kakuto, japansk film fra 2003

Action, Kriminal, Drama Spilletid: 108 minutter

Coole og artige miljø- og personskildringer

[Skrevet av: Ole, Dato: 01.01.2005]
Regissør Iseya Yusuke spiller selv den uheldige mannen som skal selge narkotika for Yakuzaen, men som klarer å rote bort pakken med dop så å si med en gang. Sammen med to kamerater starter den febrilske jakten. Samtidig følger vi en kleptoman, to dop-hoder og en udugelig politimann som på hver sin kant har sitt å stri med. Etterhvert flettes handlingsløpene sammen...
Annonse:

Denne så jeg på bergen Internasjonale Filmfestival.

Det kan virke som om skuespillerne har fått ganske frie tøyler i denne filmen. Et uklart manus er som et tveegget sverd, men her får de det til å fungere. Kanskje fordi skuespillerne selv befinner seg i den gruppen mennesker som har det komfortabelt økonomisk, men er uten mål og mening i livet, og kun er ute etter å ha det gøy?

Filmen henter visse elementer både i form, stil og innhold fra den amerikanske filmen 'go'. Man får også korte flashbacks til 'Trainspotting', og faktisk også 'DANGAN Runner' i en scene.

Kakuto gir coole og artige miljø- og personskildringer. Men oppbyggingen til høydepunktet tar for lang tid, og første del av filmen blir litt for kjedelig for min smak. Likevel må jeg si at jeg liker denne filmen greit.

Diskusjon

Les mer om filmen
Gjennomsnittskarakter:
(3,7 av 6 - 3 stemmer)

Kritikker i media

  • Filmanmelderen.no

Land:

Japan

Språk:

Japansk

Filmselskap:

Kore-Eda Hirokazu, TV Man Union

Medvirkende

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.