Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker coockies for å logge inn og innhente samtykke.

Vi bruker tredjeparts Cookies for:
- Høre podcast med Spotify
- Streamingwidget til Justwatch for å vise om hvilke streamingplatformer en film er tilgjengelig på.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Filmfront legger ned iløpet av 2024 og Filmkikk.no oppstår fra asken

[Skrevet av: Tore André Øyås den 20.11.2023]

Filmfront legger ned driften i løpet av 2024 og Filmkikk.no oppstår fra asken som et privat engasjement hos noen av anmdelderne.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]

Filmfront må legge ned driften som følge av dårlig økonomi. Det er ikke mulig å drive videre slik det har vært og vi ser at filmdatabasen har tatt alt for mye tid å opprettholde. Det betyr at nettsamfunnet også opphører når serveren går ned en gang i løpet av 2024. Filmfront vil ikke oppdateres fra nå av. 

Vi takker for alle følgere og det brennende engasjementet rundt film og tv opp igjenom årene, og håper dere vil følge oss videre, men nå altså på filmkikk.no fra nå av.

Vi vil fremdeles anmelde film, både kino-, strømme- og hjemmefilm, og i tillegg vil vi leve opp til det nye navnet vårt og formidle alle former for kikk (norsk for kick) som film, tv og relaterte saker gir oss!

Vi tar ikke med oss filmdatabasen videre og vil kun ha minimumsinformasjon med videre inne på anmeldelser. Podcasten vår og Attack of the Killer Kast blir med videre.

Det vil ikke bli noe innlogging på filmkikk.no og det blir en rein filmengasjementside.

Filmkikk.no er et privat engasjement og skal ha null reklame og ingen økonomi i prosjektet. Vi har fått med oss en god del anmeldere videre i det nye formatet og siden er allerede oppe å går i sin spede begynnelse. Det vil ikke bli noe nettsamfunn på Filmkikk og der vil du kunne lese og høre om film. Filmkikk skal være et plussprosjekt der interessen driver oss. Når vi nå legger ned filmfront, så er det bare å ha noe å falle tilbake på når vi skal fortsette å gjøre det vi liker best, nemlig å ha meninger og kikk på film.

Med Vennlig hilsen gjengen i Filmfront 😃

 

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk