Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker coockies for å logge inn og innhente samtykke.

Vi bruker tredjeparts Cookies for:
- Høre podcast med Spotify
- Streamingwidget til Justwatch for å vise om hvilke streamingplatformer en film er tilgjengelig på.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Alle Bond-filmer eksklusivt til Viaplay

[Skrevet av: Pål Frostad den 28.02.2020]

1. mars kommer alle 24 offisielle filmer om agent 007 eksklusivt på strømmetjenesten Viaplay, en drøy måned før kinopremieren av den nye Bond-filmen No Time to Die 12. november.

[ Fotokred: Viaplay ]


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]

Filmeventyret om verdens mest beryktede spion startet i 1962 med den legendariske skuespilleren Sean Connery som agent 007 i filmen Dr. No. Connery fortsatte i rollen som James Bond i totalt seks filmer, i tillegg til den uoffisielle filmen Never Say Never Again, som er en nyversjon av Thunderball fra 1965.

Etter at George Lazenby hadde rollen én gang i filmen On Her Majesty’s Secret Service i 1969 gikk ansvaret videre til en ny Bond-favoritt – Roger Moore. Med totalt syv filmer under beltet er Moore den skuespilleren som har spilt Bond flest ganger. Han ble også vinneren av duellen med navnet «Battle of the Bonds» i 1983, da Moores offisielle Bond-film Octopussy gikk på kino samtidig som Sean Connerys Never Say Never Again.

Roger Moore ga martinien videre til Timothy Dalton som spilte agenten de neste to filmene. Han ble deretter erstattet av Pierce Brosnan som debuterte i filmen GoldenEye. Brosnan er faktisk den dødeligste av alle Bond-versjonene, med totalt 135 døde skurker fordelt over fire filmer.

I 2006 fikk vi en ny og blond Bond da Daniel Craig debuterte med filmen Casino Royale, som viser hvordan agenten fikk rett til å drepe. 2012-filmen Skyfall drepte Craig myten om at «James Bond» er et dekknavn som flere agenter har brukt gjennom årene, da seerne ble tatt med til agentens barndom.

12. november er det klart for Daniel Craigs femte film som James Bond når No Time to Die har kinopremiere. Agent 007 har forlatt stillingen sin og nyter et avslappet liv på Jamaica, men lykken er (selvfølgelig) kortvarig, når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA ber ham om hjelp. Oppdraget for å redde en kidnappet forsker viser seg å bli alt annet enn enkelt.

Fra 1. mars til 31. mai er samtlige 24 offisielle Bond-filmer, i tillegg til den uoffisielle Never Say Never Again på Viaplay. I august kommer også No Time To Die på strømmetjenesten. 

Kilde: Pressemelding Nordic Entertainment Group (NENT Group)

Diskusjon

05.03.2020 sier Pål Frostad: Tror det er strømmedelen 🙂
01.03.2020 sier HaukAnd: Lurer på om de kommer til strømmedelen av viaplay eller leiedelen?
 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk