Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

I høst kommer Viaplays Originalserie 'Conspiracy of Silence'

[Skrevet av: Pål Frostad den 24.04.2018]

I høst lanseres den nye Viaplay Original-serien Conspiracy of Silence – en internasjonal thrillerserie om den svenske våpeneksportens baksider. Nå slippes de første bildene fra serien.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Conspiracy of Silence er en politisk thrillerserie om dobbeltmoral og skyld som tar utgangspunkt i Sveriges kontroversielle rolle innen internasjonal våpeneksport. En nasjon som har tatt på seg en rolle som nøytral fredsmegler, men som samtidig er en av verdens mest sentrale aktører innen våpeneksport. Fortellingen drives frem av flere sterke karakterer, blant andre den tidligere elitesoldaten Anders Spetz som spilles av norske Henrik Mestad.

Hovedkarakteren Robert Kastell spilles av Jens Hultén (Mission: Impossible – Rouge Nation, Hassel), en tidligere våpenhandler som ble tvunget i eksil og nå returnerer til Sverige for å hevne seg på mannen som tidligere har forsøkt å myrde ham. Den andre hovedrollen spilles av Vera Vitali (Arne Dahl, Brimstone). Sammen med seg på laget har de anerkjente skuespillere som Josefin Asplund (Vikings), Joel Spira (Snabba Cash), Simon J. Berger (Mr. Robot), nederlandske Halina Reijn (Zus & Zo) og Krister Henriksson (Wallander).

Conspiracy of Silence regisseres av den prisbelønte svensk-franske Charlotte Brändström (Wallander, Tyrant, Colony, Arrow and Madam Secretary). Peter Arrhenius (Svartsjøen) har skrevet manuset sammen med Malin Lind Lagerlöf (Farang) og Fredrik T. Olsson (Jordskott). Conspiracy of Silence er en Viaplay Original på åtte episoder skapt i samarbeid med produksjonsselskapet Brain Academy og Twelve Town (tidligere Pinewood Television). Serien har premiere i høst eksklusivt på strømmetjenesten Viaplay.

Kilde: Pressemelding Viaplay, Fotocopyright: Viaplay

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.