Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Høyaktuell spionserie premierer på norske FOX

[Skrevet av: Pål Frostad den 12.04.2018]

FOX er kjent verden over for å ha produsert store actionserier som «Homeland» og «24». Nå er TV-selskapet klar med sin første europeiske produksjon. «Deep State» foregår i England, Frankrike og Midt-Østen, og er en konspirasjonsthriller av den intense og adrenalinfylte sorten..

Maktsyke statsledere, uetiske bedrifter og hemmelige agenter som myrder hverandre - stikkord fra nyhetsbildet, men også røde tråder i den kritikerroste nye serien «Deep State». Storproduksjonen får premiere på FOX mandag 23. april kl. 21.55.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Mark Strong (kjent fra «Zero Dark Thirty» og «Kick-Ass») spiller den tidligere MI6-agenten Max Easton, som har holdt sitt forrige liv hemmelig fra sin nye kone og barn.

Fortiden innhenter ham imidlertid idet det viser seg at sønnen fra et tidligere ekteskap (spilt av «Game of Thrones»-kjenningen Joe Dempsie), som han har mistet kontakt med, har fulgt i farens spion-fotspor og tilsynelatende er blitt myrdet på oppdrag i Iran.

Max reiser for å forsøke å finne ut av hva som har skjedd, men risikerer dermed å avsløre sin egentlige identitet og ødelegge sitt nye liv. Og bak drapet på sønnen finner han et sjokkerende nettverk av løgner, grådighet og storpolitisk spill.

Serien er innspilt i en rekke land i Europa og i Marokko, og blant øvrige skuespillere finner vi blant andre svenske Fares Fares, Karima McAdams («Vikings») og norske David Menkin i en bitteliten rolle.

Kilde: Pressemelding FOX Norge (Foto/copyright: FOX)

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.