Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Cold Courage - ny Viaplay Original

[Skrevet av: Pål Frostad den 11.04.2018]

Krimserien Cold Courage er Viaplays nyeste dramasatsing. Serien er basert på de bestselgende bøkene av Pekka Hiltunen og skal regisseres av svenske  Agneta Fagerström-Olsson.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

To unge, finske kvinner i London blir kjent gjennom The Studio, en hemmelig organisajon som er besatt av å bringe rettferdighet til dem som tror de er hevet over lover og regler. Hvor langt er gruppen villig til å gå, i kampen mot utnyttelse, vold og forretningsgrådighet?

Svenske Agneta Fagerström-Olsson (Wallander, m.fl.) står for regien, og BAFTA-nominerte David Joss Buckly (Hinterland) har skrevet manus. Serien produseres av Markku Flink og det finske produksjonsselskapet Luminoir i samarbeid med belgiske A Private View og irlandske Vice Films. Could Courage distribueres internasjonalt av Global Road Entertainment.

Viaplay har over 50 originalserier på vei. Foruten de nylige lanserte seriene Advokaten, Okkupert 2 og ALEX, har serier som Stella Blómkvist, Superswede, Veni Vidi Vici, Det store eksperimentet, og to sesonger av Swedish Dicks allerede blitt lansert. I tillegg er allerede annonserte serier som Wisting, Hidden, Conspiracy of Silence og Rig 45 godt på vei.

Kilde: Pressemelding fra Viaplay

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.