Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Tv-serier på streaming i april 2018

[Skrevet av: Stian Spørck Karlsen den 06.04.2018]

Vi er godt igang med april måneden, og mars var en veldig fin måned hva gjelder TV- serier. La oss håpe at denne fjerde måneden kan by på serier i topp klasse. Her gir Filmfront deg oversikten over hva strømmetjenester kan by på av serier. Scroll ned for info og trailer.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Netflix har noen store produksjoner på gang, og noen av de ankommer tjenesten i løpet av denne måneden. Lost in Space er en av de. Ut i fra traileren ser dette veldig kult ut. Legendene fra Troja gjør også sin entré i denne Netflix-original-serien. HBO vil ikke være noe dårligere enn sin største konkurrent. Westworld første sesong gjorde gigant-suksess da den premierte for ett par år siden. Nå er endelig sesong 2 her. Det blir veldig spennende å se om denne sesongen klarer å følge opp den solide første sesongen. Viaplay har noen egenproduserte serier å by på denne måneden, imens andre serier er tilbake med nye sesonger på strømmetjenesten i løpet av april-måned.

Dette kommer på Netflix i april 2018: 
Den første serien som premierer på Netflix er legendene i Troya. ´Troya: Fall of a City` er en miniserie som er en samarbeids-produksjon mellom Netflix og BBC.
 
Handling:  Miniserie om den sagnomsuste beleiringen og påfølgende fallet av byen Troja.
Skuespillere:
Louise Harris, Bella Dayne, David Threlfall, Frances O´Conner med flere.
Premiere:
fredag 6. april.

Neste serie ut er ´Money Heist´ som kommer med sesong 2. 
Handling: Åtte tyver tar gisler og låser seg inn i Spanias kongelige myntverk mens et forbrytersk geni manipulerer politiet til å utføre planen hans.
Skuespillere: Ùrsula Corbéro, Itziar Ituno, Àlvaro Morte.
Premiere: fredag 6. april.

Nevnte ´Lost in Space´ ankommer Netflix 13. april.
Handling: Robinson-familien er strandet flere lysår fra målet, og må samarbeide for å overleve. En ny dramaserie basert på sci-fi-klassikeren fra 60-tallet. Toby Stephens innehar hovedrollen.
Skuespillere: Molly Parker, Toby Stephens, Max Jenkins.
Premiere: fredag 13. april.

De små har også noe å glede seg til. ´The Magic School Bus Rides Again´ er tilbake med sesong 2.
Handling: Bli med fru Frizzle og den magiske skolebussen på reise ut i verdensrommet, ned i havdypet, gjennom en maurtue og til og med inn i menneskekroppen.
Skuespillere: Lily Tomlin, Daniel DeSanto, Erica Luttrell.
Premiere: fredag 13. april.

En serie jeg har store forventninger til er ´The Alienist´, en spenning/thriller- serie.
Handling: I New York i 1896 rekruterer politimester Theodore Roosevelt psykologen Laszlo Kreitzler ( Daniel Bruhl) for å fakke en morder som angriper hjemløse gutter.
Skuespillere:Daniel Bruhl, Luke Evans, Dakota Fanning.
Premiere: torsdag 19. april.

´Spy Kids: Mission Critical´ er nok en serie for de små.
Handling: I denne animerte spinoff- serien må Juni og Carmen Cortez slåss mot den onde organisasjonen ´´SUMP´´ uten hjelp fra spionforeldrene.
Skuespillere: Ashley Bornancin, Carter Hastings, Caitlyn Bairstow.
Premiere:fredag 20. april.

´Happy´ sesong 1 er neste serie ut.
Handling: En drikkfeldig leiemorder, tidligere politimann, tror har har gått helt fra vettet når en animert enhjørning som bare han kan se, ber ham om å redde en jente som er kidnappet av julenissen.
Skuespillere: Christopher Meloni, Lili Mirojnick, Glenn Wein.
Premiere: torsdag 26. april.

´The New Legends of Monkey` er en serie verdt å se.
Handling: En modig jente setter fri Apekongen- en gud som lenge har vært fanget i stein- i et forsøk på å finne de sju hellige skriftrullene og redde verden fra ondskap.
Skuespillere: Chai Hansen, Luciane Buchanen, Josh Thomson.
Premiere: fredag 27. april.

Siste serie ut på Netflix denne måneden er sesong 2 av ´3%´.
Handling: 3% er satt til en framtid hvor folk får en sjanse til å gå til den andre siden av verden, en «bedre side» av en verden delt mellom fremskritt og ødeleggelse. Bare 3% av kandidatene lykkes med å bli valgt til den «bedre siden».
Skuespillere: Joao Miguel, Bianca Comparato, Michel Gomes.
Premiere: fredag 27. april.

Dette er det Netflix har å by på av serier i april. En serie har jeg unnlatt og ta med her, men ellers burde det være nok å ta av.

Viaplay har som kjent noen egenproduserte serier å friste med i april, som norske ´Rekyl´, og ´Han heter ikke William`, imens ´Timeless´ er en serie som først ble kansellert etter en sesong, for deretter å bli fornyet, og er tilbake med sesong 2. Serien er tilbake med sesong 2 i løpet av april.

Dette kommer på Viaplay i april 2018:

Den første serien som premierte den første dagen i april, var´The Brave´.
Handling: Overvåkningsnavet i Washington følger hemmelige spesialstyrker som befinner seg langt bak fiendens linjer. Iskald serie fra skaperne av Homeland.
Skuespillere: Mike Vogel, Sofia Pernas, Anne Heche, Noah Mills med flere.
Premiere: søndag 1. april.

Sesong 2 av ´Shots Fired´er tilbake på Viaplay.
Handling: Når en svart politi skyter og dreper en ubevæpnet hvit tenåring, rives gamle sår opp, og risikerer å splitte det lille samfunnet i to leire. Stjernespekkede Shots Fired speiler den amerikanske samtiden med et havarerende rettssystem og en sannhet som sjelden er svart eller hvit.
Skuespillere: Sanaa Lathan, Helen Hunt, Stephen Moyer, Stephan James med flere.
Premiere: søndag 1. april.

Elijah Wood spiller Ryan Wood i komiserien ´Wilfred´.
Handling: Hunden er din beste venn. Når einstøingen Ryan passer nabohunden, oppdager han at den kan snakke. Det viser seg at Wilfred kan gjøre mer enn det. Han er nemlig en voksen mann i en hundedrakt, som bare Ryan kan se.
Skuespillere: Elijah Wood,Jason Gann, Fiona Gubelmann, Dorian Brown, Allison Mack med flere.
Premiere: søndag 1. april.

Den hysterisk morsomme animasjonsserien ´ Family Guy´ er tilbake med sin 15. sesong.
Handling: Med over 100 m´nomineringer og priser er kultserien Family Guy en av verdens mest elskede. Den ikke så smarte Peter Griffin og hans dysfunksjonelle familie byr på helsprø hverdagsscenarioer som du sent vil glemme.
Skuespillere: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Mila Kunis, Mike Henry, Patrick Warburton.
Premiere: søndag 1. april.

Nevnte ´Timeless´er tilbake med sesong 2.
Handling: En gruppe usannsynlige helter reiser gjennom tiden og jakter kriminelle, i et forsøk på å bevare den amerikanske historie, noe som får uante konsekvenser.
Skuespillere: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Sakina Jaffrey med flere.
Premiere: Onsdag 4. april.

Norske ´Jeg heter ikke William´ er neste serie ut på Viaplay.
Handling: Humorserie med Thomas Hayes i rolle som seg selv. Hva skjer når man har opplevd en eventyrlig suksess over natta? Hva er veien videre, hvem er egentlig vennene dine og hvem prøver bare å lure deg? En morsom serie basert på virkeligheten, eventuelt virkeligheten presentert som en dramaserie. Hvem vet.
I serien spiller Hayes mot Eivind Sander, som fungerer som en slags mentor og som ødsler av sin skuespillererfaring, mens Hayes kan tilby Sander en sårt tiltrengt sosiale medier-opplæring. Med i serien er også Hayes’ manager Harald Dal, samt andre kjendiser som Linni Meister, Per Heimly, Peter Stormare, Stig Henrik Hoff og Fridtjof Såheim.
Premiere: Torsdag 5. april

.Neste serie er også norsk, og heter ´Rekyl´.
Handling: En løslatt fange prøver å bevise at politiet står bak mordet på hans bror. Tyvegodset fra et mislykket ran har forsvunnet dypt inn i politiets korridorer. Norsk Drama basert på virkelige hendelser.
Premiere: Torsdag 5. april.

Det siste Viaplay frister med denne måneden er sesong 1 og 2 av Marvels ´Agent Carter´.
Handling: TV-serien handler om Marvel-figuren Peggy Carter, som må balansere arbeidet som en hemmelig S.H.I.L.D- agent med det å være en singel kvinne i 40-tallets USA.
Skuespillere: Hayley Atwell, James D´Arcy, Enver Gjokaj med flere.
Premiere: Søndag 15. april.

Dette er hva Viaplay har å by på av serier i april. Det er en lett blanding, mellom nye sesonger av tidligere serier, samt 2 nye norske produksjoner. Bare å sette på kaffen å kose seg foran PC/TV´en og nyte godbitene.

Da er det dags for Netflix´ kanskje største konkurrent HBO. Det ligger an til et skikkelig serie maraton for HBO´s abonnenter. Westworld er blant annet tilbake med en ny sesong. Det er forøvrig en sesong undertegnede gleder seg enormt til.

Dette kommer på HBO i april 2018:

Den første serien som premierte på strømmetjenesten i april var ´Famous in Love´.
Handling: Serien er basert på romamen til Rebecca Serle. Serien følger en helt vanlig college-student, paige , når hun etter en audition får hovedrollen i en Hollywood-storfilm. Paige må nå ta styringen i sin nye stjernetilværelse. Det oppstår en unektelig kjemi mellom henne og de to mannlige hovedrolleinnehaverne, og hun oppdager at det er både fordeler og ulemper ved å være den nye it-jenta i byen.
Skuespillere: Perrey Reeves, Bella Thorne, Carter Jenkins, Keith Powers med flere.
Premiere: Torsdag 5. april.

´Hard Sun´ er en spenningsserie satt til London. 
Handling: Charlie Hicks og Elaine Renko, partnere og fiender, etterforsker det som ser ut til å være det naturlige dødsfallet til en datahacker i London. Men så kommer de tilfeldigvis over beviser på at verden går sin undergang i møte- om bare fem år. Dette er en skremmende virkelighet som mydighetene prøver hardt å holde hemmelig. Dermed blir Hicks og Renko forfulgt av nådeløse agenter fra sikkerhetstjenesten, som er villige til å drepe dem for at de ikke skal røpe noe. Hicks og Renko må bruke all sin kløkt for å beskytte seg selv og sine nærmeste.
Skuespillere: Nikki Amuka-Bird, Jim Sturgess, Derek Riddel med flere.
Premiere: Fredag 6. april.

En annen serie som er verdt en titt er serien om Harry Bosch. Den er tilbake med sesong 4.
Handling: Basert på Michael Connellys internasjonalt bestselgende romaner. Drapsetterforskeren Harry Bosch er nådeløs. Til tross for trusler mot seg selv og dem han elsker lar han seg ikke stoppe av noe for å la rettferdigheten skje fyldest. Men bak den ubøyelige drivkraften finnes en mann som er hjemsøkt av sin egen fortid og som strever med å være tro mot sin personlige kodeks: "Enten teller alle, eller så teller ingen." Bosch er p[ jakt etter en morder etter at en hund kom hjem med et menneskebein funnet i Hollywood Hills. Underveis må Bosch hanskes med avdelingspolitikk, innblanding fra pressen, en rettsmedisiner som er mer opptatt av reality-TV-seertall enn likene hun obduserer, en ung betjent som er villig til å gjøre hva som helst for heltestatus og en familie sønderknust av vold. Bosch blir også selv stilt for retten, anklaget for å ha drept en mistenkt seriemorder. I løpet av rettergangen gås Boschs motivasjon i sømmene, og det som driver ham ligger dypt forankret i barndommen. Saksøkers advokat skyr ingen midler for å bruke Boschs ubøyelighet mot ham selv.
Skuespillere: Annie Wersching, Jamie Hector, Jason Gedrick, Scott Wilson med flere.
Premiere: Lørdag 14. april.

The Walking Dead spinoff-en ´Fear The Walking Dead er tilbake på HBO.
Handling: Fra det samme universet som The Walking Dead, er Fear The Walking Dead et hardbarket drama som utforsker utbruddet av den udøde apokalypsen gjennom linsen til en splittet familie. Satt i en by som folk kommer til for å flykte, skjule hemmeligheter, og begrave fortiden sin, truer et mystisk utbrudd med å forstyrre den lille stabiliteten rådgiveren på den videregående skolen, Madison Clark, og engelsklærer Travis Manawa, har klart å skape. Det daglige presset som følger av å blande to familier og samtidig håndtere bitre, dagdrømmende og stressede barn, havner i baksetet når samfunnet begynner å brytes ned. En tvunget evolusjon, et nødvendig «survival of the fittest» tar over, og vår dysfunksjonelle familie må enten fornye seg selv eller godta sine mørkere bakgrunner.
Skuespillere: Alycia Debnam-Carey, Cliff Curtis, Elizabeth Rodriguez, Frank Dillane, Kim Dickens, Lorenzo James Henrie med flere.
Premiere: Mandag 16. april.

Endelig er 2 storserier tilbake. Westworld ankommer strømmetjenesten på tampen av måneden. Det samme går også The Handmaids Tale.
Først ut av de to er sesong 2 av ´Westworld´.
Handling: “Westworld” er en ambisiøs og svært fantasirik dramaserie som løfter konseptet om eventyr og spenning til et nytt og farlig nivå. I den futuristiske eventyrparken kjent som Westworld avviker en gruppe androide “verter” fra sine programmereres nøye planlagte opplegg på en foruroligende måte. “Westworld” har en enestående rollebesetning bestående av Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton og Jeffrey Wright. 
Premiere: Mandag 23. april.

Den aller siste serien ut for april er ´The Handmaids Tale´.
Handling: Denne dramaserien er basert på en prisvinnende og bestselgende roman av Margaret Atwood, og den handler om livet i dystopiske Gilead, et totalitært samfunn i det som tidligere var en del av USA. Gilead står overfor miljøkatastrofer og en stupende fødselsrate og blir styrt av forskrudde fundamentalister som behandler kvinner som statens eiendom. Offred (Elisabeth Moss) er en av de få kvinnene som fortsatt er fertile. Hun er tjenerinne hos den øverste lederen og er en av flere kvinner som er tvunget inn i seksuelt slaveri, som et siste desperat forsøk på å øke befolkningen i en ødelagt verden. I dette skremmende samfunnet, der ett galt ord kan få henne drept, navigerer Offred mellom ledere, deres grusomme koner, tjenestefolk og de andre tjenerinnene. Hvem som helst av dem kan være en spion for Gilead. Offred har bare ett mål: å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne.
Skuespillere: Alexis Bledel, Ann Dowd, Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Max Minghella, O-T Fagbenie, Samira Wiley, Yvonne Strahovski.
Premiere: Torsdag 26. april.

Her har dere Filmfront´s fulle oversikt over de TV-seriene som premierer i april. Her burde det være noe for alle og enhver. Jeg vil annonsere TV-seriene for mai år den tid nærmer seg. Innen den tid,- Enjoy!

OBS! Det lyktes dessverre ikke undertegnede i å finne trailere til alle seriene

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.