Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Tidenes største kassasuksess innen superheltfilm

[Skrevet av: Pål Frostad den 24.03.2018]

Black Panther hadde premiere 16. februar og fikk strålende kritikker og ble hyllet som en annerledes superheltfilm. Også filmfronts filmanmelderne lot seg rive med av den fargede superhelten. Les anmeldelsen av Black Panther: Spektakulær og kompleks, i en annerledes superheltfilm!. Nå har Black Panther dratt inn over 1,2 milliarder dollar.

Foto: Klipp fra teaserposter til Black Panther, copyright: The Walt Disney Company Nordic


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Med så høy inntjening slår Black Panther filmer som Iron Man 3 og The Avengers. Også her hjemme gjør Black Panther det skarpt og ligger nå på litt under 230 000 besøkende på bare fem uker på kino. Det holder til en andreplass i 2018 til nå, bare slått av krigsfilmen Den 12. mann.

Om filmen: I Marvel Studios Black Panther møter vi T'Challa, som etter sin far, Kongen av Wakanda's død, returnerer hjem til en isolert, teknologisk avansert afrikansk nasjon for å overta tronen og ta sin rettmessige plass som konge. Når en mektig, gammel fiende vender tilbake blir T'Challas evner som konge - og Black Panther - satt på prøve. Han blir dratt inn i en formidabel konflikt som setter Wakanda og hele verdens skjebne i fare. Stilt overfor forræderi og fare, må den unge kongen samle sine allierte og slippe Black Panthers fulle kraft fri for å beseire sine fiender og besørge sitt folks sikkerhet og livsstil

Kilde: VG.no og filmweb.no

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.