Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker Cookies for å tilby en bedre brukeropplevelse og for å holde en statistikk for siden via Google Analytics.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Uma Thurman i ny Lars von Trier-film

[Skrevet av: Pål Frostad den 09.03.2017]

Uma Thurman kommer som et hett navn i Lars von Triers kommende film 'House That Jack Built'. Hun hadde også en liten rolle i Nymphomaniac fra 2013. I tillegg til Thurman er andre store navn på plass som Sofie Gråbøl (Forbrytelsen) og Riley Keough (American Honey), Matt Dillon og Bruno Ganz.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Som alltids når Lars von Trier kommer med ny film, så blir det mye oppstyr og skriverier rundt filmen. Det blir det også med Triers 'House That Jack Built'. Denne gangen skal Trier lage en seriemorder-film basert på barnediktet med samme navn som filmen. Opptakene for filmen starter en gang i løpet av mars 2017.

Filmen følger den smarte Jack over en periode på 12 år. Der får vi se hvilke mord som preger og definerer Jack i hans utvikling som seriemorder. Historien blir hele veien sett fra Jacks ståsted. For Jack blir mord en kunst og han tar større og større risko med å bli tatt av lovens lange arm for å utføre kunsten.

Kilde: Montages.no

Diskusjon

29.03.2017 sier ReidarsOfTheLostArk: Dette bare må bli bra!
 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk