Filmfront.no bruker cookies med Google analytics for å ha statistikk over bruk av filmfront.no. Med å fortsette å bruke filmfront.no godtar du bruk av cookies.
Bjørn Terje er manageren til den kjente vokalisten Rune Rudberg. Men selv er Bråthen også vokalist i eget band, Bråthen & Englebarna. På nittitalet var han kanskje mest kjent da han ga ut de tre barnefortellingene om Harry Hopp og Petter Popp, tre kassetter han både hadde komponert selv, vært med som forteller og også synget med på. Minimer biografi
Annonse:
Gjennomsnitlig terningkast for alle utgivelser innvolvert i
14.03.2008 sier Aylar Von Kuklinski: Bråthen er en knallfyr med en knallbra stemme jeg håper jeg får benyttet i mine filmer flere ganger enn bare den første filmen jeg har hatt noe med han å gjøre :)