Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Tarantino + Pitt + DiCaprio = sant!

[Skrevet av: Tore André Øyås den 01.03.2018]

Et stort trekløver går sammen for å lage film! Quentin Tarantino, Brad Pitt og Leonardo DiCaprio er klare for filmen Once upon a time in Hollywood.

Bildet er hentet fra innspillingen til 'Django Unchained'. Få med deg anmeldelse av filmen her: Film blir ikke bedre, Tarantino har gjort det igjen! 


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Filmen, som selvsagt regisseres av Tarantino, skal ta for seg Hollywood under hippie-tiden, nærmere bestemt i L.A. i 1969.

Rick Dalton (DiCaprio) er en tidligere western-skuespiller som sammen med sin 'body double' (Pitt) sliter med å holde liv i karrieren. Dalton er nabo til Sharon Tate, den høygravide skuespillerkona til regissør Roman Polanski.

Som kjent ble Tate et av de fem ofrene for sektlederen Charles Manson og hans "disipler" og deres brutale drap på dem i dette huset. Hvorvidt drapssaken blir en dominerende del av handlingen er ikke kjent og gjenstår derfor å se. Tarantino skal i hvert fall ha jobbet i fem år med manuset.

Dette blir dermed første gang Pitt og DiCaprio spiller i samme film, og stjerneskuddet Margo Robbie (I,Tonya) ryktes å være høyaktuell for rollen som Sharon Tate.

Once upon a time in Hollywood får verdenspremiere den 9.august, forøvrig på dagen 50 år etter at Tate og de andre ble drept.

(Kilde: Vg.no. Foto/Copyright: The Walt Disney Company Nordic)

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.