Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Tv-serier på streaming i mars 2018

[Skrevet av: Stian Spørck Karlsen den 01.03.2018]

Da har vi lagt bak oss februar, og det har vært en strålende måned for Tv-serier. Kan mars- måned klare å toppe det? Her annonserer jeg alle Tv-seriene som premierer på dvs strømmetjenester for mars. Scroll ned for info og trailer.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Det ser ut som Netflix abonnenter har noe å glede seg til, for Marvel er tilbake med sesong 2 av gigantsuksessen Jessica Jones. Den svarte humor-serien Santa Clarita Diet er tilbake en en ny sesong, og det samme er Love,- som avsluttes med en tredje sesong. A series Of Unfortunate Events er tilbake med sesong 2, imens det i tillegg også blir lagt til en del serier for de små.

Dette kommer på Netflix i mars 2018;

Den første serien er 'Designated Survivor' . Den er tilbake med nye episoder etter en liten pause .
Første sesong ble en ganske stor suksess, imens sesong 2 så langt, kanskje ikke har vært på det samme nivået historiemessig.
Handling: Tom Kirkman ( Kiefer Sutherland) ender opp som USAs president etter at en eksplosjon tar livet av den forrige presidenten og det meste av hans stab. Nye episoder ute 01. mars.

Neste serie ut er animasjons/anime -serien `B: The Beginning´.
Handling: I en verden drevet av avansert teknologi og kriminalitet i nasjonen Cremona møter vi protagonisten Koku og etterforskeren Keith. 
Keith Flick vender tilbake til politiet akkurat når seriemorderen B dukker opp. Er den mystiske tenåringen Koku en medhjelper, eller er mål?
Premiere: fredag 02. mars
Skuespillere; Yuki Kaji, Kaito Ishikawa, Toshiyuki Morikawa med flere.

Voltron: Legendary Defender´ er tilbake med en ny sesong, den 5 i rekka.
Handling: I denne serien samles fem usannsynlige helter flyvende robotløvene deres og forvandles superroboten Voltron for å beskytte universet mot ondskap. 
Premiere; fredag 02. mars.
Skuespillere; Jeremy Shada, Tyler Labine og Bex Taylor-Klaus.

Superhelt fansen har noe godt i vente. Stor suksessen Jessica Jones gjorde sin entre på strømmetjenesten i 2015, så det har vært stor spenning i når sesong 2 kommer. Den er heldigvis ikke langt unna,- for 8. mars premierer sesong 2 av Jessica Jones på Netflix.
Handling: Etter at den korte perioden sum superhelt tar slutt, må Jessica Jones bygge opp igjen sitt personlige liv og karriére som privat-detektiv. 
Hun hjemsøkes av en traumatisk fortid og bruker evnene som privatdetektiv til å finne sin mishandler før han kan skade andre i Hell´s Kitchen.
Skuespillere; Krysten Ritter, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Leah Gibson og J.R Ramirez.
Premiere. torsdag 08. mars.

For de som savner litt romantiske Tv-serier kan ´Love´ være noe å sette av tid til. Netflix har alt laget 2 sesonger av serien, og nå er strømmetjenesten klar til å slippe aller siste sesong.
Handling: Kjærlighet er enkel og ekstremt komplisert. I Love følger vi Gus og Mickey som oppdager nettopp dette. Opprørske Mickey og gudmodige Gus tar for seg moderne forholds oppturer og nedturer i denne frimodige komedien der Judd Apatow er medskaper.
Premiere; fredag 09. mars
Skuespillere; Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O´Doherty.

De små har også noe å se frem til, for ´Trolls: The Beat Goes On´ er tilbake med en sesong 2.
Handling: Dronning Poppy ønsker en ny fredstid i Trollhjem velkommen med fester, idrett og høytider, og Kvist prøver å sette større pris på lek og moro.
Skuespillere; Amanda Leighton, Skylar Astin, Ron Funches.
Premiere: fredag 09. mars.

Videre skal vi til en ny innkjøpt serie som Netflix har sikret seg; `Collateral´ er en britisk krim/ spenningsserie fra BBC. Serien er skrevet av Emmy, Golden Globe og Tony Award- nominerte manusforfatter og regissør David Hare og regissert av SJ Clarkson. 
Handling: I Collateral blir en ung mann skutt og drept når han leverer pizza sør i London. Sjefsetterforsker DI Kip Glaspie ( Carey Mulligan, Golden Globe vinner) oppdager raskt at spisestedets daglige leder sendte den syriske flyktningen Abdullah Asif i stedet for han som vanligvis hadde ruten.
Skuespillere; Carey Mulligan, John Simm, Nicola Walker.
Premiere: fredag 09. mars.

 

 

 

 

 

 

Det neste Netflix har å by på er komiserien ´On My Block´ som er skapt av Lauren Lungerich, Eddie Gonzales og Jeremy Haft.
Handling: Serien handler om en gjeng skarpe og gatesmarte venner som navigerer sin vei gjennom triumf, smerte og alt som er nytt ved videregående skole i Los Angeles.
Skuespillere; Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray.
Premiere: fredag 16.mars.

Den brasilianske serien ´O Mecanismo´ er neste serie som premierer på Netflix fredag 23. mars.
Handling: Denne dramaserien er løst basert på etterforskningen av påstått korrupsjon hos private og statlige olje- og entreprenørselskaper i Brazil.
Skuespillere; Selton Mello, Caroline Abras, Enrique Diaz.
Premiere: fredag 23. mars.

Neste original-produserte serie er ´Alexa og Katie´.
Handling: Vi følger to bestevenninner på videregående skole i USA. Til tross for at Alexa ( Paris Berelc) gjennomgår krevende kreftbehandling sikrer hennes personlighet og entusiasme for at livet ikke kollapser, spesielt med sin lojale bestevenn Katie ( Isabel May) ved sin side. 
Skuespillere; Paris Berelch, Isabel May, Tiffani Thiessen.
Premiere: fredag 23. mars.

Krim/spenningsserien ´Requiem´ er neste serie ut på Netflix.
Handling: Ikke alt er som det ser ut til da et barn forsvinner. Dette er nok en innkjøpt serie fra BBC.
Skuespillere: Lydia Wilson, Joel Fry, Sian Reese- Williams med flere.
Premiere: fredag 23. mars.

´Santa Clarita Diet´ var en ev mine favorittserier fra i fjor, da den ankom strømmetjenesten. Nå er sesong 2 like rundt hjørnet.
Handling: Ekteparet Joel ( Timothy Olyphant) og Sheila ( Drew Barrymore) er to eiendomsmeglere som lever et noe misfornøyd liv i Los Angeles sammen med deres tenåringsdatter Abby, når Sheilas liv endres på dramatisk vis. Det sender livene deres i en retning som inneholder død og ødeleggelse…men på en god måte.
Skuespillere: Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson.
Premiere: fredag 23.mars.

 På mars nest siste dag, kommer endelig serien ´A series Of Onfortunate Events´ tilbake.
Handling: Lemony Snicket ( Neil Patrick Harris) er tilbake for å skape harme og frustrasjon for de rike arvingene. Samtidig fortsetter barna sine egne undersøkelser for å finne årsaken til foreldrenes dødsfall, i tillegg til å avdekke mer om den hemmelige organisasjonen de var en del av.
Sesong 2 ankommer 30. mars.
Skuespillere: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman.

Siste serie Netflix frister med denne måneden er ´ReBoot: The Guardian Code´
Handling: Fire datakyndige tenåringer finpusser ferdighetene som kyberhelter under en rekke hemmelige oppdrag for å redde verden.
Skuespillere: Ty Wood, Sydney Scotia, Ajay Friese.
Premiere: fredag 30. mars. 

 Det var de Tv- seriene Netflix frister med i mars, jeg har unnlatt to nye barneserier i denne nyheten. Så er det over til Viaplay, og det de har å friste med av premierer i mars;

Viaplay har ikke så mange nye serier å komme med , i stedet kommer de med en haug av oppfølger sesonger av tidligere serier. Lethal Weapon og The Blacklist er tilbake med nye episoder. Mozart in the Jungle er også tilbake med nye sesonger på strømmetjenesten. The Catch og Secret and Lies ankommer også Viaplay i mars. Av nyere tilskudd kan jeg nevne Alex, Inc, og LA to Vegas.

 

 Dette kommer på Viaplay i mars 2018:

Den første serien som kommer Viaplay i hende, og som premierer i dag er musikalen ´Star´.
Handling: Hvilken stjerne lyser klarest? Tonesikkert drama om gruppen Big Trouble, som følger tre unge jenter og deres vei opp i Atlantas musikkscene. Men veien til toppen er alt annet en sylben. Fra skaperne av Empire.Tre talentfulle sangere navigerer seg i den råtøffe amerikanske musikkbransjen. Musikalen går i USA på Tv- kanalen Fox.
Skuespillere: Jude Demorest, Ryan Destiny, Queen Latifah med flere.
Premiere: torsdag 01. mars.

`Bones´er tilbake med sesong 12.
Handling: Ben, svett og tårer. I den siste sesongen av Bones utforsker antropologen Dr. Brennan og FBI- agenten Booth om det kreves mer enn kjemi for å løse forbrytelser.
Skuespillere: Emily Deschanel, David Boranaz, Michaela Conlin, T.J Thyne med flere
Premiere: torsdag 01. mars.

Neste serie som får en ny sesong er animasjonen ´American Dad´, som nå premierer med sesong 12.
Handling: Fra skaperen av ´Family Guy´ kommer American Dad. Følg hverdagen til den overspente CIA- agenten Stan Smmith og hans mildt sagt uvanlige familie. Stans oppdrag er enkelt: hold America sikkert og beskytt familien fra potensielle terrorangrep.
Skuespillere: Seth MacFarlane, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Wendy Schaal med flere.
Premiere: torsdag 01.mars.

Secrets And Lies ligger ute med sesong 1 og 2.
Handling: I hver sesong fokuserer etterforsker Cornell på en hovedmistenkt i en spesifikk mordsak. Men alle har noe å skjule.
Skuespillere: Juliette Lewis, Michael Ealy, Ryan Phillippe, Jordana Brewster med flere.
Premiere: torsdag 01. mars.

Neste serie som gjør sin entre på strømmetjenesten Viapaly er ´Mozart in the Jungle´.
Handling: Store endringer er på vei for New York Symphony når orkesteret omgrupperer seg etter en intens forrige sesong: Maverick maestro Rodrigo (Gael García Bernal) og hans protesjé, Hailey (Lola Kirke), prøver seg frem videre i et forhold som kompliseres av deres ambisjoner; den avsatte dirigenten Thomas’ (Malcolm McDowell) begynner samarbeid med en rival, noe som kompliserer det romantiske forholdet han har til styrets leder Gloria (Bernadette Peters); og Cynthia (Saffron Burrows) oppdager en ny og overraskende lidenskap. I tillegg skaper en tur til Tokyo uforventet spenning, og sender karakterene en helt ny vei.
Skuespillere: Gael García Bernal, Lola Kirke, Bernadette Peters med flere
Premiere: fredag 09. mars.

Nest siste serie ut på Viaplay denne måneden er ´LA to Las Vegas´.
Handling: En trio må reise i tid for å bekjempe de som ønsker å endre den.
Dylan McDermot har hovedrollen. Peter Stormare, Nathan Lee Graham og Olivia Macklin har øvrige roller.
Serien ble sendt i USA fra januar 2018.
Skuespillere: Kimberly Matula, Dylan McDermott, Olivia Macklin, Peter Stormare med flere.
Premiere: torsdag 22. mars.

 Over til den aller siste serien som premierer 29. mars, ´Alex, Inc´. 
Handling: Vi følger Alez Schuman, en journalist og far som sier opp jobben for å starte et eget selskap.
Serien er inspirert av podcasten StartUp. Scrubs-stjernen Zach Braff har hovedrollen. Det er første hovedrolle i en serie skuespilleren har påtatt seg siden serien tok slutt i 2010.
Skuespillere: Tiya Sircar, Zach Braff, Michael Imperioli med flere.
Premiere: torsdag 29. mars.

Dette er hva Viaplay og Netflix frister med denne tredje måneden i 2018. Jeg kommer tilbake til hvilke serier HBO Nordic frister med da jeg vet mer om det. Denne artikkel oppdateres så fort jeg vet mer.

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.