Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Ukas kinopremierer (Uke 9)

[Skrevet av: Stian Spørck Karlsen den 26.02.2018]

Vi nærmer oss slutten på februar, men det stopper ikke filmene i å ankomme kinoene landet rundt. Under finner du filmene som premierer denne siste uka i februar, med info og trailer.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Første film ut er `Red Sparrow`. Den handler om en russisk spion (Jennifer Lawrence), som bruker kroppen sin for å oppnå sine mål, men når hun forelsker seg i en CIA-agent (Joel Edgerton), vurderer hun å bli dobbeltagent. Filmen er basert på boken med samme navn fra tidligere CIA- offiser Jason Matthews og regissert av 'Hunger Games' regissør Francis Lawrence. Andre sentrale roller i filmen finner vi, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rambling, Mary- Louise Parker og Jeremy Irons.
Norgespremiere: fredag 2. mars.

Neste film ut, er barne/familiefilmen 'Første Mann'.
Handling: Ved tidenes morgen, når forhistoriske vesener og hårete mammuter vandret på jorden, forteller 'Første mann' historien om Døgg. Sammen med Gnøffe må han samle stammen sin for å overvinne sin store fiende, Bhen, og hans bronsealder-by. 
Stemmene i denne animasjon er det Tom Hiddleston, Eddie Redmayne og Maisie Williams som har. 
Norgespremiere: fredag 2. mars.

Deretter skal vi videre til filmen 'Game Night'. 
Handling: Max (Jason Bateman) og Annie (Rachel McAdams) har ukentlige spillkvelder med andre par. En kveld blir alt snudd på hodet da Max` bror, Brooks arrangerer et mordmysterium med falske skurker og agenter. Så da Brooks blir kidnappet, er det hele en del av spillet… eller?
Da de konkurrerende spillerne setter igang for å løse saken og vinne, oppdager de at verken 'spillet' eller Brooks - er slik det ser ut til å være. I løpet av en kaotisk natt havner parene stadig i nye problemer, da hver twist fører til en annen uventet vending. Med ingen regler, ingen poeng og ingen anelse om hvem spillerne er, kan det hele utvikle seg til å være det morsomste de noensinne har opplevd, eller så er det game over. I tillegg til Jason Bateman og Rachel McAdams på rollelista finner vi; Kyle Chandler, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Lamorne Moris og Billy Magnussen. 
Norgespremiere: fredag 2. mars.

Nest siste film ut på kino denne uka er den norske filmen 'Now It´s Dark'.
Handling: 'Now It´s Dark' handler om Lene som brått kastes ut av balanse når hun oppdager mannen sin til sengs med en annen kvinne. Hun flykter fra stedet, og vi følger henne gjennom en natt med drømmeaktige hendelser, samt en serie mystiske møter med mennesker som alle bærer på sitt eget mørke. Det viser seg fort at hennes egne vrangforestillinger driver henne dypere inn i nattens mysterier, og skal hun ha håp om å overleve, må hun finne ut hvem hun er før solen står opp. Denne norske filmen har Arild Østin Ommundsen i regisstolen, og med seg har et ganske så kjendis spekka rollegalleri, som Silje Salomonsen, Pia Tjelta, Kristoffer Joner, Vegar Hoel, Nils Jørgen Kaalstad Alexandra Gjerpen med flere. 
Norgespremiere: fredag 2. mars.


Siste film ut er 'Wonder'.
Handling: Wonder er basert på den bestselgende boka med samme navn. Filmen forteller den morsomme, inspirerende og varme historien om August Pullman. Auggie er født med deformert ansikt på grunn av en genfeil, og har til nå hatt hjemmeundervisning. Når han skal starte i femte klassen har foreldrene bestemt at han skal begynne på en vanlig skole, med barn han ikke kjenner. Auggie, familien, klassekameratene og lokalsamfunnet strever alle med med hvordan de skal håndtere situasjonen. Auggies utrolige reise beviser at det viktigste ikke er å passe inn, men være seg selv. 
På rollelisten finner vi navn som; Jacob Tremblay, Owen Wilson, Julia Roberts, Izabela Vidovic, Mandy Patinkin og Daveed Diggs.
Norgespremiere: fredag 2. mars.

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.