Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Kinopremierer uke 6, 2018

[Skrevet av: Stian Spørck Karlsen den 07.02.2018]

Vi er godt i gang med ei ny uke, og kinoene rundt i landet kan friste med siste kapittel i Fifty Shades serien. Under finner du informasjon om filmene som gjør sin entrè på kino denne uka, med info og trailere.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Fifty Shades Freed heter den siste 'Fifty Shades'- filmen. Som vanlig følger vi fortellingen om Anastasia og Christian, og deres sex- og kjærlighetsliv. Etter et storslagent bryllup, lever Anastasia og Christian en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus. Men mørke krefter truer. Noen er ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må finne sannheten før de drives fra hverandre.
Skuespillere: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora og Luke Grimes.
Kinopremiere fredag 9. februar.

Neste premierefilm heter `The Florida Project. Den handler om seks år gamle Moonee og hennes mor som bor på et budsjettmotell utenfor Disney World, Florida. De er lutfattige og har nok av bekymringer, men sommerferien til Moonee og vennene hennes er fylt med barnslig undring, muligheter og er følelse av eventyr. Filmen har figurert på nesten alle amerikanske beste filmer 2017- lister, og Willem Dafoe fikk nylig en Golden Globe-nominasjon for sin rolle som motellbestyrer Bobby.
Skuespillere: Willem Dafoe, Brooklyn Prince og Valeria Cotto.
Kinopremiere: fredag 9. februar.

Videre skal vi over til norsk/nederlandske Forsvunnet, som faktisk er blitt valgt ut til anerkjente Toronto Internasjonal Film Festival. Jakob Oftebro innehar en av hovedrollene i filmen.
Hvert år besøker nederlandske Roos sin mor i Norge, til tross for deres anspente forhold. Men denne gangen er det annerledes, for Roos bringer dårlige nyheter. Men fortiden deres stopper Roos fra å dele nyhetene med sin mor. Ved hjelp av sin halvbror og en gammel flamme, klarer hun å bearbeide følelsene og ta neste steg. 
Andre som medvirker i filmen; Rifka Lodeizen, Elsie de Brauw og Eva Garet.
Kinopremiere: fredag 9. februar.

Siste film ut på kino denne uka er den finske krigsfilmen Unknown Soldier.
En storslagen krigsfilm hvor vi følger infanteriregiment 8 tett under Fortsettelseskrigen fra 1941 til 1944. Soldatene kommer fra hele Finland og har forskjellig bakgrunn og motivasjon. Noen er erfarne soldater, imens andre er unge tenåringsgutter som så vidt har tatt i et våpen. Filmen er basert på den bestselgende boken 'Ukjent Soldat' av Vàinò Linnas, og regnes som en av Finlands nasjonalskatter. Unknown Soldier er Finlands mest påkostede film noesinne.
Skuespillere: Alina Tomnikov, Eero Aho og Johannes Holopainen.
Kinopremiere: fredag 9. februar.

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.