Filmfronts personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Short film Run Faster
 
 

Kommende 'Leatherface' kan overraske...

[Skrevet av: Tore André Øyås den 09.08.2017]

Den er kanskje ikke voldsomt etterlengtet, men forhistorien til skrekkikonet Leatherface kan bli en liten overraskelse når filmen nå snart blir sluppet.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Leatherface har nemlig de to franske regissørene Alexandre Bustillo og Julien Maury bak kamera, noe som kan vise seg å være et sjakktrekk. De to karene står nemlig bak den rimelig spreke og groteske Inside fra 2007.

Historien om Leatherface startet som kjent med Tobe Hoopers legendariske Motorsagmassakren i 1974, men mange oppfølgere og remakes har mildt sagt skuffet stort. Nok en ny film om denne trolig tilbakestående motorsagglade karen har med andre ord små forventninger til seg.

Filmen har heller ikke fått noe stor kinolansering, noe som kan bety både det ene og det andre, men i og med at de franske regissørene er i registolen, kan dette rett og slett bety at filmen er for voldsom og røff til kinomarkedet, noe som altså kan være noe poitivt i denne sammenheng.

Leatherface premierer på amerikanske DirectTV den 21.september, samt får en begrenset kinodistribusjon fra 20 oktober. Hvorvidt vi her hjemme får se den på kino, eller må vente på eventuell streaming av filmen, gjenstår imidlertid å se.

Se trailer på filmen under:(Kilde: Slashfilm.com, Foto/Copyright: Another World Entertainment)

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2018 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.