Filmfronts personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Short film Run Faster
 
 

Prisbelønt israelsk thrillerserie klar for norsk TV

[Skrevet av: Pål Frostad den 24.07.2017]

«Kfulim: Anklaget» er basert på virkelige hendelser, og er på vei til å bli Israels neste store internasjonale seriesuksess. Mandag 31. juli kl. 21.55 får den norgespremiere hos FOX.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Israelske thrillerserier er virkelig i vinden, og en av de siste års store kritiker- og publikumssuksesser er nå på vei til norsk TV.

I «Kfulim: Anklaget» blir den iranske forsvarsministeren kidnappet i Moskva, og internasjonale medier er raskt ute med å navngi fem israelere som hovedmistenkte i saken. Deres pass er nemlig brukt i forbindelse med aksjonen. De fem er tilsynelatende vanlige israelske borgere, de fleste av dem med familier og vanlige jobber, og alle virker uskyldige på overflaten. Men er de egentlig Mossad-agenter?

«Kfulim: Anklaget» er svært løselig basert på en virkelig hendelse, da Hamas-kommandanten Mahmoud Al-Mabhouh ble drept i sitt hotellrom i Dubai i 2010, og hotellet offentliggjorde passopplysningene til 26 gjester de mente kunne ha begått drapet.

Serien hadde verdenspremiere under Filmfestivalen i Berlin i 2015, og rettighetene til en amerikansk nyinnspilling ble solgt før en eneste episode var vist på TV i hjemlandet.

Kilde: Pressemelding FOX Norge

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2018 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.