Logg inn
Bli medlem
Short film Run Faster
 
 

Full stopp for Hotel Cæsar

[Skrevet av: Pål Frostad den 31.03.2017]

Etter at seertallene Hotel Cæsar har vært synkende, og satsingen som TV2 hadde på TV2 - Sumo har gitt de seertallene de ønsket seg, ønsker ikke TV2 å bestille flere episoder av den en gang så populære såpeserien. TV2 ønsker heller å bruke ressursene sine på andre områder.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Hotel Cæsar var lenge et eventyr for TV2. Serien har holdt koken gjennom nesten 19 år. Dette er med andre ord Skandinavias lengstlevende såpeserie, med over 3000 episoder siden oppstarten i 1998. I serien følger vi den rike familien Anker-Hansen og alt som skjer i deres konsern.

Nå ser et stort kapittel i norsk TV-underholdning ut til å være over. Hotel Cæsar har vært en serie som har vært både elsket og hatet. Den siste tiden har serien kun vært å se på TV2 Sumo og har forsøkt seg på omtrent samme format som Skam, uten å lykkes helt, med mindre deler som slippes hver ukedag og i slutten av uken kommer det en helhetlig episode. TV2 utelukker ikke at de senere vil ta opp igjen serien, men de har ingen planer om det foreløpig.

Kilde: VG.no

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2018 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.