Logg inn
Bli medlem
Short film Run Faster
 
 

Det jobbes med True Detective - Sesong 3

[Skrevet av: Pål Frostad den 29.03.2017]

True Detective tok verden med storm i 2014 med Matthew McConaughey og Woody Harrelson. Siden fikk den andre sesongen med Colin Farrell og Vince Vaughn mer blannede kritikker. I disse dager jobbes det med en ny tredje sesong av True Detective.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

True Detectives serieskaper Nic Pizzolatto skal være i samtale med
Deadwood-skaperen, David Milch, om å skrive en mulig tredje sesong av True Detective. I tillegg til å ha skrevet 2 sesonger av True Detective, har manusforfatter Pizzolatto har skrevet manus til westernfilmen The Magnificent Seven fra 2016 og samt to episoder av suksess-serien The Killing fra 2011. Den noe eldre David Milch, har nok å henge fingrene sine i fremover. Det har også kommet nytt om at Milch skal ha ansvar for rollefigurene i en kommende film basert på Deadwood-universet.

Seriesklaper Pizzolatto har også uttalt at han ser for seg at True Detective maksimalt kan ha et livsløp på 3 sesonger. Det siden hver sesong vil bli som å lage en ny TV-serie. Det er dog ikke klart hva en eventuell sesong 3 av True Detective vil omhandle og dreie seg om.

Kilde: VG.no

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2018 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.