Logg inn
Bli medlem
Short film Run Faster
 
 

Ny norsk regissør til Hollywood

[Skrevet av: Pål Frostad den 09.01.2017]

Cato M. Ekrene er 37 år og bor i Sveio. Nå har han fått sjansen i Hollywood. Nylig undertegnet Ekrene kontrakt med den amerikanske filmprodusenten og manusforfatteren Scott Fivelson. Det gjør at han skal regissere spion- og krigsfilmen 'The Guardian Angel'.

Annonse:

Cato M. Ekrene er mannen som hadde film som hobby og de siste årene har han tatt skrittet over i de profesjonelles rekker. Ekrene startet med dokumentarfilmen Kampen mot vekten som kom i 2014. Deretter hoppet han videre til kortfilmen Run som gjorde det relativt stort internasjonalt i 2015. I disse dager er han igang med å rulle ut fortsettelsen med 'Run faster' med enda større navn på plakaten (Du kan lese mer om 'Run faster' her).

Ekrene ble også offisiell finalist i den store prestisjetunge manuskonkurransen i Hollywood med spillefilmen, Mango - Lifes coincidences, som kommer i 2017, og vil ha mange store skuespillerstjerner på rollelisten. Cato har også signert en produksjonsavtale med Famor Production US, som i disse tider i full gang med å få realisert Mango - Lifes coincidences. Det vil si at Cato M. Ekrene har nok å henge fingrene i for tiden.

Kilde: Dagbladet.no

Diskusjon

Siste film og TV-nyheter

Profilerte anmeldelser

 

«Dyrene i Hakkebakkeskogen»

 

«Manchester by the Sea»

 

«The Autopsy of Jane Doe»

 

«Valkyrien»

 

«Hundreogettåringen som stakk fra regningen og forsvant»

 

«Assassin's Creed»

 

«Collateral Beauty»

 

«Miraklet på Manhattan»

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2017 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.