Logg inn
Bli medlem
Short film Run Faster
 
 

"Twin Peaks" nærmer seg innspillingsstart

[Skrevet av: Tore André Øyås den 12.08.2015]

Fortsettelsen på den legendariske kultserien "Twin Peaks" nærmer seg innspillingsstart. Og hele fan-verdens hjerter gleder seg!


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Det har vært mye frem og tilbake rundt serien og dens trøblete gang mot fortsettelse. Nå er det endelig klart at innspillingen av sesong nummer tre av serien får produksjonsstart i neste måned. Det er Showtime Networks som skal produsere serien, mens originalskaper og regissør David Lynch skal ha regi på hele sesongen.

Antall episoder er dog ennå ikke offentliggjort, ei heller er planlagt premieredato. Det har likevel kommet frem at serien vil få mer enn de første ni planlagte episodene, og Lynch kommer til å filme som en eneste lang film, blant annet for å spare tid og penger.

Det er videre ventet at serien blir å se på skjermen først i 2017. Blant skuespillerne er det foreløpig kun Kyle MacLachlan som er bekreftet, men
det virker høyst sannsynlig at også mange av de øvrige skuespillerne vil vende tilbake.

Kilde: Slashfilm.com

Diskusjon

12.08.2015 sier Tore Andre Øyås: Nice!! :D
12.08.2015 sier stianwerme: Bekreftet 18 episoder og skuespillere som er bekreftet er

Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn, Dana Ashbrook, Sheryl Lee, Mädchen Amick, Kimmy Robertson, Catherine E. Coulson, Richard Beymer, Lara Flynn Boyle, Joan Chen, Michael Horse, Piper Laurie, Peggy Lipton, Chris Mulkey, Michael Ontkean, Russ Tamblyn, Kenneth Welsh, Ray Wise, Grace Zabriskie
 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2018 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.